Kako da nabavite nameštaj iz snova po ekstra sniženim cenama? Popusti do 50%

A. V.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Odabir nameštaja koji će savršeno upotpuniti vaš životni prostor može delovati kao zahtevan i dugotrajan proces

Foto: Promo/ Darijana nameštaj

Međutim, uz stručnu pomoć tima u salonu "Darijana", taj proces postaje jednostavan i prijatan. Imate priliku da dizajnirate svoj nameštaj do najsitnijeg detalja: precizno prema vašim željenim dimenzijama, nivou udobnosti koji vam odgovara, i boji koja će se savršeno uklopiti u vaš enterijer i vašu viziju.

U salonu na adresi Zage Malivuk, ulica IV, br. 65a, u Krnjači, ostvarite svoju ideju o idealnom komadu nameštaja. Osim mogućnosti da kreirate unikatni nameštaj, kod možete pronaći i gotove modele koji čekaju na vas – možda baš onakve kakve ste oduvek tražili, i to uz neverovatne popuste do 50%.

Velika rasprodaja izložbenih eksponata, dostupnih u samo jednom primerku, je u punom jeku. Zbog ograničene količine, preporučujemo da se što pre aktivirate i posetite salon. Neki od modela koji se izdvajaju iz ponude su: ugaona garnitura Milica (sofa + fotelja, nova cena 84.800 rsd); francuski ležaj IX (nova cena 44.700 rsd); ležaj Zoja (nova cena 94.720 rsd), singl ležaj Aurora (nova cena 57.050 rsd), sofa Lucija (nova cena 47.000 rsd), sofa Milica 4 (nova cena 78.330 rsd).

Foto: Promo/ Darijana nameštaj

Već punih 25 godina, porodica koja stoji iza Darijana nameštaja posvećena je savršenstvu svakog detalja, pažljivo kombinujući bogato iskustvo sa vrhunskim kvalitetom u izradi. Oni ne proizvode samo nameštaj, oni dizajniraju komfor. Bilo da se radi o garniturama, sofama ili foteljama, svaki komad je osmišljen da unese dugotrajnu vrednost u vaš dom, stvarajući prostor u kojem ćete se osećati udobno i inspirisano decenijama.

U izložbenom salonu u Krnjači, do kojeg možete lako i brzo stići, očekuju vas i pažljivo odabrani komadi nameštaja po specijalnim cenama. Bilo da želite osvežiti dnevni boravak ili stvoriti savršen kutak za opuštanje, ugaona garniture Milica je pravi izbor (spoljna dimenzija 260x160, nema sistem razvlačenja) – specijalna cena 73.100 rsd. Singl ležaj Milica takođe ima sniženu cenu - 55.900 rsd (spoljna dimenzija 215x95, korisna dimenzija 200x90, prostor za odlaganje).

Foto: Promo/ Darijana nameštaj
Foto: Promo/ Darijana nameštaj

Ugaona garnitura Grof Srećko je topla preporuka za svakodnevno spavanje. Prvenstveno jer je sistem razvlačenja takav da ne ograničava vrste i debljine punjenja. Postiže se udobnost ležaja kao kod klasičnih francuskih ležaja, tako da sada i u dnevnoj sobi možete imati udoban i dugotrajan ležaj za spavanje – specijalna cena 89.900 rsd. (spoljna dimenzija 280x160, korisna dimenzija kada se razvuče 240x160, sistem razvlačenja GROF).

Istražite sve o aktuelnim ponudama salona na adresi www.darijananameštaj.comSada je pravi trenutak za kupovinu!

(Ona.rs/PR)