Novi trend zavladao na mrežama: Da li ste čuli za uređenje frižidera? Nije svejedno kako ređate namirnice

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Inspirisan je popularnom serijom "Bridžerton"

Foto: Shutterstock

Uređenje doma je jedna od posebnih "zanimacija" lepšeg pola. Vodi se računa o svakom detalju u domu želeći da ga opremimo po našim željama i ukusu. Međutim, trendovi se menjaju, a sada je na TikTok-u zavladao novi i začuđujući trend.

Verovali ili ne, pojavio se trend uređenja frižidera, stolova kao i vrata.

Ako mislite da totalno beznačajno kako ćete u frižideru da postavite tegle i ostale stvari koje se u njemu drže, razmislite ponovo. Prema mišljenju sa društvenih mreža, nema izgovora za dosadu, već se i to oprema i imaju tendenciju za dugoročno trajanje, piše "Euronews".

Nazvano uređenje frižidera, stolova i vrata, uključuje preuređenje delova vaše kuće i nameštaja sa finim ornamentima ili tematskim ukrasima.

Od "fridžertona" do #deskdecora, evo najnovijeg estetskog pokreta uticajnih ljudi u dekoraciji doma.

Foto: Shutterstock

Šta je uređenje frižidera, najnoviji TikTok trend dekoracije doma?

Uređenje frižidera uključuje transformaciju polica prema odabranoj temi reorganizacijom i prepakivanjem namirnica uz dodavanje ukrasa kao što su svetla i cveće.

Korisnik na ovoj društvenoj mreži je prikazao svoj 'fridžerton' - zasnovan na TV seriji "Bridžerton" i sa raskošnim portretima u zlatnom okviru, finim porculanom, rezanim cvećem i bistama - i obnavljanjem zaliha "Bitlđusa" inspirisanom nedavno objavljenim filmom Tima Bartona sa vazama na crno-bele pruge, mini čudovišta i puno zelene hrane.

Prema TikTokeru, zapravo postoji poenta u dekorativnoj umetnosti.

Kaže da manje rasipa hranu jer se sveži proizvodi odmah vide i ne skrivaju se u fioci da bi se plesnili, a i namirnice izgledaju primamljivije.

Međutim, korisnici koji rade u sektoru dizajna enterijera su skeptičniji prema trendu.

(Ona.rs)