Eva Longorija (49) se skinula u ekstra-mini kupaći: Bez poziranja i nameštanja, ovako izgleda njeno telo

Vreme čitanja: oko 2 min.

Eva je stilizovala kosu u rep i aktivno je radila na dobijanju preplanule boje

Foto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Eva Longorija uživa u vreloj u Španiji. Holivudska zvezda je u letnjem stanju duha i maksimalno koristi vreme između snimanja za odmor sa suprugom Pepeom Bastonom i njihovim sinom Santjagom Bastonom. Porodica slavnih je primećena kako se zabavlja tokom dana na plaži u Marbelji, igrajući se na plaži.

Glumica je odlučila da obuče crveni bikini, uparivši izgled sa velikim šeširom kako bi se zaštitila od sunca, kao i tamnim naočarima koje pokrivaju lice. Njen poslednji dan na plaži dešava se nakon višestrukih poslovnih obaveza širom sveta, pošto je poznato da Eva ima gust raspored i niz aktivnih projekata.

Eva je stilizovala kosu u rep i aktivno je radila na dobijanju preplanule boje. Njen ekstra-mini donji deo privukao je pažnju, a još više njen opušteni izgled, bez poziranja i bez opterećivanja izgledom, dobrim uglom ili nameštanjem najbolje poze.

Pokazala je svoju istreniranu figuru, koju održava i pažljivo biranom ishranom.

Nakon porođaja, glumica je kombinovala vežbe snage sa jogom, a u poslednje vreme često trenira na manjoj trampolinim što telu vraća fleksibilnost. Uz fizičku aktivnost, s kojom je počela šest meseci nakon rođenja sina, Eva je izbacila tri vrste namirnica iz ishrane i to joj je umogome ubrzalo proces gubitka kilograma.

Reč je o ugljenim hidratima, šećeru i vinu.

Ali zašto vino?

Nutricionistkinja Longorijeve izbacivanje vina iz jelovnika objašnjava time da telo ne sagoreva toksine iz alkohola već ih pretvara u masnoće.

Eva je za oko godinu dana smršala više od 20 kilograma, a od tada je samo nastavila sa uobičajnim vežbama kojima je još više zategla mišiće i učinila da izgleda bolje nego ikada.

Što se tiče ostatka dana na plaži, ona je plivala, igrala se u pesku sa sinom i brinula da njen muž ne izgori tako što mu je nanela debeli sloj kreme za sunčanje na leđa.

Inače, Longorija ima i svoju vilu na španskoj obali, pa će se ovde sigurno zadržati neko vreme i tokom leta, kao i svake godine, ponoviti posetu.

(Ona.rs)