Kris Džener je podvrgnuta histerektomiji nakon što je u suzama podelila dijagnozu da ima tumor jajnika

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Dženerova je u emisiji o Kardašijanovima uplakana objasnila ćerkama sve o svom tumoru i cisti

Printskrin: Youtube/TheEllenShow

Matrijarh porodice Kardašijan, Kris Džener, otkrila je da je nedavno imala histerektomiju nakon što su lekari pronašli tumor na njenom jajniku. Ona je tokom prošlonedeljne epizode ​​Disney+ emisije bila izuzetno emotivna dok je delila ove vesti sa svojom decom.

Lekari su joj, naime, preporučili proceduru kako bi se eliminisao svaki rizik povezan sa tumorom i cistom koja je pronađena u tom područjua, zbog čega joj je posavetovano da je bi bila "najbolja stvar" da joj se uklone jajnici i materica.

Ona je u najnovijoj epizodi Kardašijanovih, najavila prijateljicama Keti Hilton i Fej Resnik proceduru.

- Imaću histerektomiju. Počelo je kao samo uklanjanje jajnika, a onda sam danas dobila telefonski poziv. Rekli su mi da su našli nešto, i da će to da "poprave". Ukloniću nešto što mi je dalo šest najboljih delova u mom životu - rekla je Dženerova, aludirajući na svoje šestoro dece.

Ova 68-godišnjakinja rodila je Kortni (45), Kim (43), Kloi (40) i Roba Kardašijana (37) sa svojim prvim mužem Robertom Kardašijanom, a zatim i Kendal (28) i Kajli Džener (26) sa bivšim mužem Kejtlin Džener.

Foto: Profimedia

Dženerova je u emisiji uplakana objasnila ćerkama sve o tumoru i cisti.

- Htela sam da vam kažem nešto jer vam još nisam rekla, ali otišla sam kod lekara i uradila sam pregled. Našli su cistu i mali tumor na mom jajniku, pa sam otišla kod dr Tais Aliabadija koji je rekao da moram da izvadim jajnike. Zaista sam emotivan zbog toga.

Upravo su joj se ćerke Kloi i Kim našle da je razvesele, pojavivši se na vratima sa tortom, cvećem i balonima. Tada im se Kris i poverila dok su se na ekranu smenjivale njene fotografije iz doba trudnoća i beba:

- Mnogo sam volela da budem trudna. Baš sam to volela. Žalim što više nikada ne mogu da zatrudnim. Bilo je to divno vreme u mom životu kada sam se osećao kao da je sve stalo. Život je bio lep. Bilo je to najbolje vreme u mom životu, najbolje godine.

Međutim, kako prenosi Yahoo Life, iako je cela epizoda zapravo bila najava operacije, u tizeru za epizodu sledeće nedelje, Džener je veoma uverljivo rekla pravo u kamere: "Završila sam sa operacijom i osećam se odlično!"

(Ona.rs)