Smoothie Boom Box, ukusan obrok na bazi ovsa za sve generacije: Omiljeni saputnik na svakom koraku

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Nagradite svoje telo zdravim namirnicama

Foto: Promo

Sve više ljudi vodi računa o ishrani i o tome šta unosi u svoje telo. Kada pričamo o zdravoj ishrani, na samom vrhu se nalazi ovas, kako u svom prirodnom obliku, u pahuljicama, tako i kao dodatak drugim namirnicama.

Malim pomacima u ishrani možemo mnogo učiniti za naše zdravlje, ujedno i poboljšati dobre navike. Ono što je svima važno - da pored toga što biramo kvalitetne namirnice, to budu i one koje neće drastično da oštete kućni budžet i da svako može da ih priušti.

Baš takav proizvod se pojavio na našem tržištu u junu ove godine. Sadrži zdrave sastojke potrebne našem telu da pregura težak dan, namenjen je svim generacijama i pogodan za nošenje u bilo kojim prilikama. U pitanju je Smoothie with oats i ima čak tri ukusa.

Ovaj proizvod sadrži samo voće i ovas, ima manje od 140 kalorija, lagan je za stomak, a ono što je bitno jeste da dugo drži osećaj sitosti. Kada se sve sabere, idealan je mini-obrok ili užina na poslu, u školi ili u šetnji, posle treninga... Primamljiv i neodoljivog ukusa, pogodan je za sve generacije.

Ovaj proizvod ne sadrži dodati sećer, već samo prirodan, koji namirnice imaju u sebi. Osim toga, veganski je, a i nutricionisti su dali zeleno svetlo kada su u pitanju sami sastojci ovog proizvoda i njihova je preporuka.

Hranljiva i izbalansirana ishrana je ključ dobrog zdravlja, a baš to je sadržaj ukusne kesice "Boom Box Smoothie".

(Ona.rs)