Ljubavni horoskop za 2024: Zvezde predviđaju ove promene u vašem ljubavnom životu

Vreme čitanja: oko 5 min.

Ljubavna predviđanja za 2024. godinu na osnovu vašeg horoskopskog znaka

foto Pixabay

Dobrodošli u 2024. godinu - godinu prepunu astroloških aktivnosti, uključujući brojne retrogradnosti i niz pomračenja koja bi mogla da uzdrmaju stvari.

Ove godine nas očekuje i niz punih i mladih meseca, kao i druge magične pojave.

A, bez obzira da li ste zaljubljeni ili slobodni, ljubavni horoskop za 2024. svakom horoskopskom znaku donosi blistav niz novih mogućnosti za romantiku, intimnost i vezu, najavljuje "Hindustan Times".

Ovan

Za Ovna, godina počinje sa puno obećanja u ljubavi. Možda ćete upoznati nekoga posebnog ili se zbližiti u postojećim vezama. Mesec mart bi mogao čak i da vas navede da mislite o braku. Posle nekoliko meseci koji bi mogli da deluju i pomalo frustrirajuće na vas, leto donosi malo uzbuđenja. U avgustu budite oprezni zbog retrogradnosti Venere. Pa iako jesen i neće biti tako bogata sa događajima, stvari bi mogle da se začine krajem godine.

Bik

Pošto ćete se osećati zadovoljno u drugim oblastima života, to bi moglo da utiče na vaša osećanja opuštenosti vezano za romantične veze. Februar i oktobar imaju odlične izglede za ljubav. Decembar bi mogao da vam donese još strasti. Mart, april, maj, septembar i novembar su meseci u kojima možete da razvijate ispunjene opreze. Međutim, budite oprezni u januaru i tokom juna, jula i avgusta kako biste izbegli osećanje ljubomore i nepromišljene odluke.

Blizanci

Početak godine bi mogao da bude uzbudljiv za Blizance. Prvi kvartal je odličan za planiranje novih veza i susreta. Već oko maja može da se govori i o braku ili napretku veze. Jun i jul bi mogli da donegu malo uzbuđenja, ali retrogradnost Venere od jula do septembra mogla bi da vas natera da se povučete i da razmislite o stvarima, uprkos sreći koja vas očekuje u avgustu. Novembar ima obećavajuće izglede za romansu, ali u ostalim mesecima vas očekuju neka prilagođavanja i pažljiviji pristup ljubavi.

Foto: Pixabay

Rak

Na početku godine vaša veze možda neće biti baš strastvene, ali stvari se polako menjaju. Desiće se transformacija u tome kako vidite sebe i druge, što će da utiče i na vaše odnose. Ljubav i uzbudljivi trenuci su izvesni u februaru, martu, maju, septembru, delu oktobra, novembru i decembru. Tokom ostalog perioda možda će biti potrebna prilagođavanja, posebno sredinom avgusta.

Lav

Zvezde su ove godine raspoređene u vašu korist, ali februar bi mogao da vas zakoči. Međutim, osećaćete se odlično do sredine marta, a već u aprilu će možda biti potrebni neki kompromisi. Ljubav bi mogla da cveta početkom maja. U junu će vam se možda dopasti da radite bilo šta, pa čak i da raščistite ljubavnu scenu! Sredina avgusta će biti puna iznenađenja i magična, dok su septembar i novembar odlični za ljubav. Spremite se da u oktobru i decembru će možda trebati fino podešavanje.

Devica

Godina počinje malo sporo za vaš ljubavni život, ali stvari postaju bolje u februaru. Mart, april i maj izgledaju divno. Od juna do septembra, možda ćete se povući, čak i ako uzmete u obzir raskid u julu. Avgust i septembar bi mogli da budu varljivi po pitanju srca. Međutim, od sredine oktobra stvari izgledaju svetlije, uz razgovore o braku ili važnom sastanku. Ostatak godine izgleda pun ljubavi i sreće.

Vaga

Počinjete godinu sa energijom nove ljubavi i strasti. Mart može čak da vas dovede i do venčanja ili trenutaka intenzivne radosti. April je lep, dok su maj i jun neverovatni za udvaranje i nove zajedničke projekte. Jul je prijatan, avgust blista, a septembar uključuje dosta razgovora za dogovore. Možda će doći do malog zastoja u oktobru, ali novembar ga iskupljuje. Decembar će se fokusirati na komunikaciju radi rešavanja manjih problema.

Škorpija

Godina počinje malo hladno, ali stvari se zagrevaju od februara do maja. Međutim, jun bi mogao da donese neke izazove zbog nefleksibilnosti i posesivnosti. Jul može da vas navede i na misli o raskidu, pa bi bilo mudro da razmislite, bez donošenja ishitrenih odluka. Avgust poziva na razmišljanje, ali septembar vraća sreću. Odatle pa do kraja godine očekujte iznenađenja poput novih susreta, odluka o braku ili romantičnih iznenađenja.

Strelac

Vaš ljubavni život u 2024. počinje dobro, ali bi mogao da naiđe na prepreku u februaru. Mart pruža mogućnosti za zabavljanje ili brak. April donosi prilike za samce i mnoge proslave za parove. Možda će doći do manjih smetnji, ali stvari se ponovo kreću od juna do septembra. Očekujte manje svađe u oktobru, ali otvoreni i iskreni razgovori mogu ih rešiti do kraja godine.

Foto: Shutterstock Mladen Zivkovic

Jarac

Doživećete divnu godinu, u početku ispunjenu ljubavlju do sredine marta, kada bi mogla da vam se prišunja ljubomora. Do sredine aprila ćete prevazići ova osećanja. Strastveni trenuci vraćaju se u junu i julu. U zavisnosti od vaše situacije, možda ćete se ili zbližiti ili razdvojiti usled sticanja novih iskustava. Avgust će biti mesec za razmišljanje. Septembar i novembar su dobri, ali u oktobru i decembru će vam biti više napora ukoliko je potrebno da se pomirite sa nekim.

Vodolija

Januar je pomalo hladan, ali stvari se zagrevaju u februaru. Početkom marta možda postoje sumnje, ali do juna ćete doživeti period euforije. Retrogradna Venera u julu i avgustu mogla bi da priguši vaša osećanja. Septembar donosi olakšanje i ponovo rasplamsava strast do kraja godine. Neki bi čak mogli da razmisle o braku u oktobru, a samci bi mogli da promene svoj status.

Ribe

Ljubav možda nije vaš glavni fokus u januaru, ali do sredine februara očekujte neverovatan Dan zaljubljenih! Senzualnost dostiže vrhunac u martu, što dovodi do proslava u aprilu, a možda i kulminacije brakom u maju. Samci bi mogli da dožive ljubav na prvi pogled u junu. Leto donosi romantiku i susrete, ali od septembra ćete možda biti manje dostupni za intimu. Novembar i decembar bi mogli da vas približiti nekom posebnom.

(Ona.rs)