Sledi nam period depresije i izazova: Manji pad energije osetan, zato zastanite i odmorite

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

U pitanju je tranzitni aspekt između Sunca i Saturna

Foto: Shutterstock

Sunce je najjača planeta, pokazuje nas kao ličnosti i uvek se nalazi u mašem horoskopskom znaku. Tranziti koje pravi Sunce mogu biti izuzetno izraženi, a posebno kada ih pravi sa nekom drugom jakom planetom.

Danas se desio kvadrat Sunca i Saturna.

U ovom periodu možemo biti pred izazovima i raznim testovima koji nas mogu dovesti do depresije ili pesimizma. Patiće naš ego jer se možemo pomučiti da pronađemo sopstveni put, piše "Astrology king". Nije neobično da se osećate ograničeno ili opterećeno određenim dužnostima i odgovornostima. Sada je vreme da naučite nešto o svom karakteru. Potrudite se da ispunite sve obaveze koje imate na umu.

Vaše potrebe moraju biti zapostavljene dok ne završite bitne zadatke. Moguće je da ćete zbog toga biti pod pritiskom.

Zastanite i odmorite, jer ovaj aspekt i ova energija donose oslabljenu volju. Nedostatak koncentracije, negde i manjak energije su ključna promena.

Vreme je da pokažete svoju radnu etiku ali i odlučnost. Razmislite da li vam se isplati da izbegnete odgovornost, jer kasnije to može da vam dođe na naplatu. Što duže odugovlačite obaveze, to će biti gore. Što pre završite posao, pre ćete doći do preko potrebnog samopouzdanja. Kada to doživite, sledeći put ćete se bolje suočiti sa preprekom.

Isto tako, doživećete osvetljenje promena koje se dešavaju u osnovnim strukturama vašeg života, piše "Astrology". Imaćete priliku da preoblikujete temeljne elemente života, umesto da odustanete zbog nekih strahova i okolnosti. Tokom ovog tranzita, moguće je da ćete biti iskritikovani od strane nadređenih, pa je zato najbolje da analizirate kako svoje tako i tuđe ponašanje.

(Ona.rs)