NEDELJNI HOROSKOP: Blizanci neka ne očekuju promene u ljubavi, Strelčevi mogu ući u tajnu vezu

Vreme čitanja: oko 4 min.

Poslušajte šta vam zvezde poručuju, isplatiće vam se

Foto: Two Dreamers

Energija se menja na mnogim poljima. Na samom početku nedelje imamo konjukciju Merkura i Venere u znaku Raka. Vreme je da se emotivni odnosi stabilizuju i donesu nam notu romantike, lepih reči i osećanja, kao i planiranja putovanja. Otvorite svoje srce i razgovarajte o bitnim stvarima sa voljenom osobom i uživajte u lepim trenucima.

I Sunce će preći u znak Raka krajem nedelje što će dodatno uticati na stabilnije odnose na mnogim segmentima života.

Ovan

Posao: Na ovom segmentu života stabilna situacija. Više vremena ćete posvetiti svom porodičnom životu što naravno neće uticati na vaše finasije. Svakako bićete zadovoljni radom i svi koji se bave privatnim poslom mogu očekivati lepe promene. Mogući su nenadani troškovi.

Ljubav: Na ovo polju bez bitnih dešavanja. Uživaćete u svom privatnom okruženju i mogućnost ostvarenja zajedničkih ciljeva.

Zdravlje: Obratite pažnju na digestivni trakt i rad hormona.

Bik 

Posao: Možete da se opustite. Finansija će biti. Dobro ćete se osećati. Jedan glas ili predlog će vas prijatno iznenaditi. Možete biti spokojni kada je ovaj segment života u pitanju.

Ljubav: Lepa dešavanja na ovom polju. Mogućnost lepog poznastva. Slobodni mogućnost da vam neko pokrene emocije i suštinski lepi razgovori. Zauzeti planiranje kraćeg puta i lepi trenuci.

Zdravlje: Dobro se osećate.

Blizanci

Posao: Moguće su promene na ovom segmentu. Nemojte brinutu dobar period kada su finasije u pitanju. Opustite se. Ako je bilo blokada i kašnjenja kao i prolaznog nezadovoljstava sada možete da odahnete.

Ljubav: Na ovom segmentu bez bitnih dešavanja. Izlazite, putujte družite se i uživajte sa bliskim ljudima. Zauzeti lepa nedelja bez većih oscilacija u odnosu.

Zdravlje: Prolazna nervoza i manjak sna. Radite na sebi i opustite se.

Foto: Shutterstock

Rak

Posao: Odlična nedelja za dogovore i realizaciju vaših planova. Dobro ćete se osećati i jedna dinamična uspešna nedelja za vas.

Ljubav: Venera je u vašem znaku. Plenićete šarmom. Moguća su lepa poznastva i ulazak u vezu. Ako nije do sada, neko vas može pokrenuti. Zauzeti lepa nedelja. Uživajte.

Zdravlje: Mogući problemi sa cirkulacijom i krvnim pritskom.

Lav

Posao: Bez većih promena. Moguće je prolazno nezadovoljstvo i manje nesuglasice sa saradnicima. Ostanite strpljivi. Finasije dobre.

Ljubav: Ulazak u avanture i prolazna nezadovoljstva su moguća. Iskoristite ovu nedelju da sagledate i osvestite vaše emocije. Zauzeti prolazno nezadovoljstvo, izbegavajte sukobe.

Zdravlje: Blagi oprez na kardiovaskularni sistem.Lagane šetnje će mnogima prijati.

Devica

Posao: Veoma uspešna nedelja za vas. Ostvarićete vaše želje i ciljeve. Dobra saradnja sa saradnicima, ostvarenje planova. Moguća su putovanja ili saradnja sa inostranstvom.

Ljubav: Vraćanje u prošlost i poneki lepi susreti, ali i nova poznastva. Uživajte u ovoj nedelji.

Zdravlje: Dobro se osećate. Manji problemi sa varenjem su mogući.

Vaga

Posao: Uspeh i zadovoljstvo ali i promene vezane za ovaj segment života. Imaćete podršku saradnika. Ako dodje do prolaznog nezadovoljstva ne odustajte od cilja.

Ljubav: Nije period za ulazak u ozbiljne emotivne veze ali simpatije i koketiranja su moguća. Zauzeti lep period. Izbegavajte paralelne veze.

Zdravlje: Obratite pažnju na štitastu žlezdu i rad hormona ako ste već imali takvih problema.

Škorpija

Posao: Ostvarićete svoje zamisli. Svi koji saradjuju sa inostranstvom ili se bave edukativnim poslovima imaće uspeha. Možete da se opustite i sebi priuštite odmor ili razmišljanje na tu temu.

Ljubav: Biće ljubavi lepih dešavanja. Ako ste slobodni mogućnost da se zaljubite. Zauzeti planirajte lepo putovanje.

Zdravlje: Dobro bez većih tegoba. Blagi oprez samo na blaže prehlade i bol u grlu.

Strelac

Posao: Naporan period je iza vas. Nije vreme za bitne promene. Ako imate neki dogovor od pre, on može da se realizuje. U ovoj nedelji se opustite i posvetite stvarima koje vas čine srećnima.

Ljubav: Na ovom segmentu života lepa poznanstva,druženja ili će vam neko privući pažnju iz okruženja. Zauzeti, moguće su manje nesuglasice i susret sa posesivnošću od strane partnera. Mogućnost ulaska u tajnu vezu. Radite na dobroj komunikaciji i sve će biti kako treba.

Zdravlje: Mogući manji problemi sa stomakom i cirkulacijom.

Foto: Pixabay

Jarac

Posao: Dobro se osećate na mnogim segmentima života. Nedelja kada možete da se opustite. Bez većih promena. Ortački poslovi se mogu pokrenuti. Finasije dobre.

Ljubav: Izlasci druženja i lepa poznastva. Kod nekih bitno poznastvo je moguće. Lep period za ljubav.

Zdravlje: Moguće hronične zdravstvene tegobe.

Vodolija

Posao: Odlična nedelja u kojoj se ovaj segment života pokreće. Bolja atmosfera u radnom okruženju i lepa dešavanja. Mogućnost promene posla ili neka novina.

Ljubav: Neko iz vašeg radnog okruženja ili preko posla želi vašu pažnju.Mogućnost flerta i ulazak u avanturu.Zauzeti bez većih promena.Izbegavajte nesuglasice.

Zdravlje: Ako je bilo problema bolje ćete se osećati.Oprez na respiratorne organe.

Ribe

Posao: Možete da se opustite. Lepa nedelja. Poslove obavljate sa lakoćom. Mogući su kraći putevi i uspeh naravno. Finasije stabilne.

Ljubav: Na ovom segmentu ljubav je na par koraka od vas. Ako se niste zaljubili vreme je. Ako ste zaljubljeni uživajte u lepim trenucima koji vam predstoje.

Zdravlje: Manji problemi sa očnim pritiskom kod nekih. Više se krećite.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Ona.rs)