Veliki letnji horoskop za 2024: Ribama se smeši ljubav, Vodolijama benefiti na poslu, Ovna čeka iznenađenje

E. O.
Vreme čitanja: oko 5 min.

Kome će narednih par meseci doneti promene u ljubavi, poslu i zdravlju

Foto: Pexels/Roberto Nickson

Promena energije i jedno dinamično leto. Sunce će tranzitirati kroz tri znaka. Merkur će tokom avgusta kratko ići retrogradnim hodom, pa u tom periodu oprez na mnoge stvari i okolnosti, ipak to ne znači nužno loše.

U julu Mars prelazi u znak Blizanaca i boraviće tu do početka septembra. Bićemo raspoloženi i spremni na mnoga iznenađenja. Samo blagi oprez na komunikaciju na mnogim segmentima. Budimo oprezni i u periodu od polovine avgusta kada Jupiter pravi kvadrat sa Saturnom do kraja avgusta.

Nemojmo reagovati ishitreno ako i dođe do blokada ili problema, sve ubrzo prolazi. U avgustu Venera prelazi u znak Device, pa eto mogućnosti da stabilnije i trezvenije gledamo na odnose. Pluton početkom septembra se nakratko vraća u znak Jarca i daje mogućnost da proverimo i sagledamo kojim putem krenuti dalje.

Ovan

Posao: Tokom leta nećete imati većih problema i promena. Stabilna situacija. U avgustu budite oprezniji sa finansijama i potrudite se da ne pregovarate tokom ovog meseca. Mogući su manji problemi sa rodbinom. Svakako finansije dobre. Blagi oprez na potrošnju do poslednje nedelje jula.

Ljubav: Na ovom segmentu lepa dešavanja. Druga polovina avgusta vam pruža prijatna iznenađenja. Nekome planiranje porodice i prinove. Ako ste slobodni, zaljubite se.

Zdravlje: Bez bitnih i težih tegoba. Pojačana nervoza je moguća od kraja jula.

Bik

Posao: Na ovom segmentu ne bi trebalo da bude većih problema. Krajem avgusta i vi obratite pažnju na finansije ili nerešene pravne probleme. Do početka septembra povećana potrošnja novca. Ipak, nema problema, jer novca će biti.

Ljubav: Do prve polovine jula sjajna dešavanja. Poznanstva, komunikacija, putovanja kraća, ali i planiranje dužih koji će vam doneti zadovoljstvo. Od prve nedelje avgusta očekujte blagodeti.

Zdravlje: Mogući problemi sa digestivnim traktom obratite pažnju na ishranu.

Blizanci

Posao: Za vas je ovo leto odlično i donosi prosperitet i zadovoljstvo na mnogim segmentima života. Blagi oprez od druge polovine avgusta. Do kraja meseca. Ništa strašno, ali može biti otežanja. Novca će biti i zadovoljstvo neće izostati.

Ljubav: U novom segmentu života lepa dešavanja. Iskoristite ovaj period od 12. jula do prve nedelje avgusta. Može doći do prijatnih iznenađenja i poznanstava, a kod nekih do ulaska u vezu. Od kraja avgusta pa na dalje ostvarićete vaše snove.

Zdravlje: Pojačana nervoza, moguća uznemirenost do poslednje nedelje jula posle toga vraća vam se snaga. Radite na kvalitetu sna.

Foto: Pexels

Rak

Posao: Imate snage i energije, aktivni ste. Ortački poslovi, dogovori i pregovori se ovog leta realizuju, pravi rezultati će biti vidljivi tokom avgusta. Finansije su dobre. Obratite pažnju od druge polovine jula do početka avgusta i budite oprezni sa novcem, ali biće i priliva novca.

Ljubav: Zadovoljni ste, plenite šarmom. Iskoristite dane do druge polovine jula. Nova poznanstva i zamisli ostavite za avgust mesec.

Zdravlje: Od poslednje nedelje jula pa do kraja avgusta obratite pažnju na virusne infekcije i promene raspoloženja.

Lav

Posao: Lavovi, na ovom segmentu života uspeh i prosperitet vas očekuju tokom leta odmaraćete ali ćete i raditi. Druga polovina jula kao i avgust vam donosi jednu dobru energiju, zadovoljstvo i bolje finansije. Od početka septembra ostvarujete vaše planove.

Ljubav: Za ozbiljne emotivne veze ako ste slobodni sačekajte jul mesec kada će mnogi ući u veze, a zauzeti provoditi lepo vreme sa voljenom osobom. Septembar može doneti planiranje porodice ili ulazak u zajednički život.

Zdravlje: Dobro ćete se osećati, mogući su problemi sa cirkulacijom i krvnim pritiskom.

Device

Posao: Iskoristite pozitivnu energiju tokom jula meseca. Možete i da odmorite, rezultate ćete videti u septembru. Izbegavajte pregovore i dogovore od prve polovine avgusta do početka septembra.

Ljubav: Odlično vreme za ljubav je od prve nedelje avgusta do samog kraja, kao i ovaj period do prve polovine jula. Pa uživajte u ovim danima.

Zdravlje: Od kraja jula obratite pažnju ako imate hroničnih zdravstvenih problema budite aktivni i gledajte da više vremena provodite u prirodi. Neki mogu imati problema sa disajnim organima.

Vaga

Posao: Bićete usmereni na realizaciju vaših planova i želja. Od kraja jula do septembra bićete puni energije i optimizma. Manje blokade su moguće ali ne bi trebalo da vas mnogo opterete.

Ljubav: Novi izazovi, ali i vraćanje starih ljubavi su moguće. Lepo ćete se osećati od druge polovine jula pa iskoristite to. Sam septembar vam ostvaruje želje.

Zdravlje: Mogući su problemi sa alergijama i hormonima. Od kraja jula situacija se popravlja ako bude problema.

Škorpija

Posao: Sve što imate završite do kraja jula. Moguće su promene i manji sukobi sa saradnicima, ali su prolaznog karaktera. Od druge polovine septembra pokreću se vaše ideje i planovi. Finansije dobre.

Ljubav: Ako ste u vezi ili braku partner može biti uznemiren ili možda ima određenih problema na poslu ili u familiji. Postoji mogućnost planiranja lepog putovanja i ostvarenje želja.

Zdravlje: Mogući problemi sa štitnom žlezdom i kardiovaskularnim sistemom ako imate predispozicije za tako nešto.

Strelac

Posao: Neki mogu razmišljati o promeni posla ili mogu biti nezadovoljni, ali situacija će se popraviti. Od kraja jula do septembra se opustite i planirajte nove mogućnosti, ako bude potrebe za tim. Septembar vam donosi uspeh.

Ljubav: Planirajte vreme sa voljenom osobom. Opustite se i drugu polovinu jula kao i prvu nedelju avgusta iskoristite za lepa dešavanja.

Zdravlje: Moguća pojava hroničnih zdravstvenih tegoba kod pojedinih osoba.

Foto: Unsplash/joshua yu

Jarac

Posao: Rešavaćete bitne stvari na mnogim poljima. Ovaj period i sam početak leta vam je naklonjen pa iskoristite to. Bitne promene očekujte od druge polovine septembra mada i prva polovina avgusta nije loša.

Ljubav: Do polovine jula lepa poznanstva i druženja. Neki se mogu zaljubiti. Zauzeti, planiranje dalje budućnosti. Avgust za vas donosi dosta pogodnosti.

Zdravlje: Periodične promene raspoloženja i problemi sa koštanim sistemom su mogući.

Vodolija

Posao: Vreme je da neke stvari promenite i unesete novine od septembra meseca. Naravno period koji je pred vama donosi dosta prijatnih iznenađenja. Finansije dobre. Period od kraja jula može biti jako stimulativan i doneti razne benefite.

Ljubav: Na ovom polju iskoristite drugu polovinu jula za ulazak u vezu ili planiranje porodice. Septembar vam je takođe naklonjen.

Zdravlje: Dobro se osećate. Moguće su alergije i promene raspoloženja.

Ribe

Posao: Sam početak leta donosi posebnu energiju. Dosta lepih dešavanja po pitanju karijere. Ipak budite oprezni u komunikaciji i sa finansijama od 16. avgusta pa do kraja meseca.

Ljubav: Leto puno izazova. Očekujte ljubav i lepe susrete do polovine jula i u drugoj polovini avgusta.

Zdravlje: Mogući problemi sa sinusima i alergijama.

Instagram nalog Aleksandre Bjeljac možete pratiti OVDE.

(Ona.rs)