2 znaka Zodijaka danas univerzum šalje dobre vibracije: Vikend pun strasti, harmonije i zadovoljstva

B. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Kratak ali sladak period

Foto: Shutterstock

Današnji dan će biti poseban za dva horoskopska znaka. Naime, 22. jun je dan kada nam iz kosmosa stiže neka posebna energija na sve nas, ali posebno na dva znaka.

Trenutno je Mesec u Jarcu i dešavaju se moćni aspekti koji su usaglašeni da nas obasipaju stabilnošću, ambicijom i praktičnošću, piše "Your tango". Vreme je da iskoristimo sve naše potencijale i prihvatimo prilike koje nam dolaze. Bićemo vredni, fokusirani na ono što radimo i uporni da ostvarimo zacrtane ciljeve.

Venera, kao planeta ljubavi i lepote, u harmoniji je sa Jupiterom, planetom optimizma, sreće i ekspanzije i prosto se stvaraju situacije sreće i obilje zadovoljstva. Ipak, dva znaka će posebno osetiti ovu posebnu kombinaciju.

Vaga

Drage Vage, spremite se da danas upijete sve dobre vibracije ovog vikenda! Bićete okruženi i blagosloveni harmonijom i stabilnošću, a posebna energija od Meseca i Plutona će vam pomoći da napravite bitne i velike korake u ličnom životu. Razmislite o tome kako da se emocionalno probudite i podstaknete rast.

Vi ste porodična osoba - uvek organizujete okupljanja, bilo da su u pitanju prijatelji bilo da je porodica. Tako da je vreme da se ozbiljno porodično povežete sa ostalim članovima familije, uže i šire, ali je i vreme da otkrijete jezik ljubavi sa partnerom kako biste ojačali odnos. Imaćete priliv stabilnosti i odgovornosti, a sve u šta ste do sada ulagali, nastavićete da radite i ozbiljno će vam se isplatiti.

Devica

Vas prosto univerzum tera da zaronite u aktivnosti od kojih vam srce peva. Otključaćete svoju kreativnost i prepustićete se onome što vam prija. Sve za šta se uhvatite, ići će vam od ruke. Iako ste poznati kao perfekcionista, ne bavite se hobijima da biste imali savršenstvo, već da biste ostavili kao neku vrstu nasleđa. Postavićete određene granice i omogućiti vremena za sebe i radu na ciljevima.

Bićete skloni da izvršite pritisak na partnera kako bi bio više ambiciozan. I iako to može da izazove ljutnju u odnosu, biće ujedno i odlična motivacija. Pripremite se da ovaj vikend uživate u ljubavi, a očekujte i lakše pronalaženje kompromisa jer ćete i vi i partner gledati u istom pravcu - želji da postignete cilj koji teži ostvarenju uspešnog odnosa.

(Ona.rs)