Koji horoskopski znaci su najbolji prijatelji: Iznenadiće vas ovi ludi spojevi

M. P.
Vreme čitanja: oko 4 min.

Razumeju se bez ijedne progovorene reči

Foto: Pexels

Svakome je potreban onaj jedan prijatelj sa kojima se razumete očima, koji vas pred svetom brani i podržava, a onda vas nasamo iskritikuju i one - sa kojima možete zbijati šale kako ćete ostariti zajedno.

Verovali ili ne, vaš horoskopski znak u svetu astrologije ima svog partnera u prijateljstvu. Možda se ne poklapa sa vašim stvarnim životom sada, ali imajte na umu da su ovi znaci sklopljeni po tome što su najviše kompatibilni.

Hajde da pogledamo koji su to znaci, koji su pravi tandem prijateljstva. Pišite nam u komentarima ko je vaš najbolji prijatelj i da li se poklapa sa ovom listom.

Ovan

Najbolji prijatelj: Ovan

Da, istina je da Ovan ima jaku ličnost. Možda deluje smešno, ali ko može da podrži vaše velike ideje, vašu želju da vidite svet i vaše živahno srce, više od nekoga ko to takođe doživljava? Dobar je osećaj biti istinski shvaćen, i sigurno da ste to dugo tražili. Znajte da je takvo priajteljstvo vrlo blizu.

Bik

Najbolji prijatelj: Riba

"Ribe?!" - Znam šta mislite - nikako ne biste mogli biti najbolji prijatelji sa Ribama. Ali, postoji razlika između upoznavanja i prijateljstva. Ako prestanete da se hvatate za prvu stvar koja vam se ne dopada i ako prestanete da stvorite barijeru između vas i sveta, videćete da jedno od drugog možete mnogo da naučite.

Blizanac

Najbolji prijatelj: Strelac

Ponekad, Blizanci, treba vam neko da vas izvuče iz vaše "ljuske". Možete pričati o velikim postupcima, ali delovati je sasvim druga priča. Kada imate prijatelja sposobnog da vas uvuče u svoje avanture, odvede vas u vrtlog svežih iskustava, nemate izbora osim da proširite svoje vidike.

Foto: Pexels

Rak

Najbolji prijatelj: Škorpija

Znam da ovo zvuči kao početak vica, za vas koji i dalje Škorpije doživljavate kao hladnokrvne za sve osim za sebe i Rakove koji su pa...suprotno. Vas dvoje ste slični ne samo po svojoj sposobnosti da osećate. Škorpije, iako u početku mogu izgledati zaokupljene sobom, zaista su odlični slušaoci. Ne samo da će vam biti od poverenja, već će zapamtiti šta kažete, a zatim će vam zauzvrat dati zaista dobar savet koji, iskreno, svi znamo da vam je potreban.

Lav

Najbolji prijatelj: Rak

Lave, treba ti malo vode da se ohladiš. Nema boljeg znaka da to tražite od Raka, koji ne samo da će vas držati pod kontrolom već će vas naterati da se zapitate zašto se uopšte ponašate tako vatreno. Postoji vrednost u izražavanju svojih emocija, a posebno je važno da imate bezbedno mesto za to i nekog ko je tu za vas da pronađete onu opuštenu stranu sebe.

Devica

Najbolji prijatelj: Vodolija

Ovo ni na koji način nije savršeno prijateljstvo. Neizbežno ćete vas dvoje ići jedno drugom na živce, tvrdoglavo se raspravljati o svojim uverenjima i ne slagati se o ispravnom načinu rešavanja problema. Ali u srcu vaše veze je ovo: inspirišete jedno drugo da budete bolji, za sebe i druge. Zajedno biste mogli da promenite svet.

Vaga

Najbolji prijatelj: Devica

Nije tajna da vam je potrebna mala pomoć u donošenju odluka i tu na scenu stupa pouzdana Devica. Neće vas natezati ili lagati da bi zaštitili vaša osećanja. Biće tupi kada je to potrebno i moći ćete da im verujete skoro odmah. Malo više prizemljenosti nikome nije škodilo.

Škorpija

Najbolji prijatelj: Jarac

Sa Jarčevima, Škorpije se konačno susreću sa svojim parom. Često romantično upareni, ovo dvoje se takođe mogu zbližiti samo radi prijateljstva baziranog na iskrenosti, uzbuđenju i razumu. Ova dva znaka se kreću svetom na isti način, i oba imaju koristi od osećaja da nisu sami. Oni se razumeju u potpunosti.

Strelac

Najbolji prijatelj: Lav

Lavovi vas neće ispitivati ako im dođete sa divljom, novom prilikom ili imate ideju kojoj bi se drugi podsmevali. Iako su Lavovi osetljiviji od Strelčeva, oni ne žele ništa i sigurno neće staviti veto na vaš predlog samo zato što je neuobičajen. Njihova zajednička želja da isprobaju nove stvari ih povezuje.

Foto: Shutterstock

Jarac

Najbolji prijatelj: Bik

Zemljani znaci imaju tendenciju da se slažu sa drugim zemljanim znacima, uprkos fundamentalnim razlikama među njima. Iako se Bik više koristi potrebama svog tela nego Jarac, oba znaka su vođena i imaju tendenciju da tačno znaju šta žele. Ovo uveravanje stvara čvrst odnos, neotporan na sve manje svađe. Ali, kad se svađate, rogovi se sudaraju.

Vodolija

Najolji prijatelj: Blizanac

Poznato je da je teško izaći iz razgovora sa Blizancima, ali Vodolija to neće želeti. Vodolije i Blizanci su poznati po tome što su brbljivi, i pomislili biste da bi njihovo kombinovanje bilo pogubno. U stvari, tačno je suprotno: konačno sa nekim ko može da raspravlja satima, kada su ovi znakovi slobodni da budu autentični kada su zajedno.

Ribe

Najbolji prijatelj: Vaga

Ribe, potreban vam je neko ko može da vas izvuče iz vaše glave u stvarnost, ali ne tako oštro da vas to uplaši i zatvari još dublje u sebe. Vage su savršene u tom pogledu. Otvoreni za žurke i dobar provod, ali ne toliko nepromišljeni da ispadne opasno, oni će učiniti da se osećate kao kod kuće na mestima koja vas iznenade, kako navodi "Collective.world".

(Ona.rs)