Venera ulazi u Strelca: Blizanci mogu započeti novu romansu, Strelcu sledi sreća u ljubavi

B. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Tranzit ljubavne planete trajaće do 11. novembra

Foto: Pixabay

Danas je dan kada Venera, planeta ljubavi, ulazi u znak Strelca i tu će boraviti sve do 11. novembra. Ovo će biti pravo vreme za avanturu, ali i za inspiraciju novih ideja.

Upoznavanje sa drugim ljudima će biti zabavno, ali bi trebalo da se držimo uzdržano. Partneri će puštati jedno drugom potrebnu slobodu i biće ispunjeni pozitivnom energijom u ovom periodu.

Šta će Venera u Strelcu doneti svakom znaku?

Ovan

Sastanci i izlasci sa novim ljudima će biti zabavni i razigrani, piše "Collective world". Oni koji su u vezama mogu putovati i provoditi više vremena zajedno. Ljubav će jačati.

Bik

Pogođen je vaš transformativni sektor. Biće pojačane emocije, a vreme je da odaberete sebe iznad ostalih i da ne sabotirate sebe u ponašanju prema ostalima. Posvetite se lepim stvarima.

Blizanci

Ovo će biti vama uzbudljivo iskustvo. Moguće je da ćete ući u novu romansu i velike su naznake da ćete u tome uživati. Oko vas je šokantna energija, intelektualno se stimulišete i vodite dobre razgovore.

Rak

Želite da se povežete sa drugima na praktične načine. Pogođen je vaš sektor odgovornosti, a želite da se zabavljate. Isto tako, potrebna vam je posvećenost ili zajednički dogovor.

Foto:Shutterstock

Lav

Željni ste da se oslobodite teskobe. Želite da budete zadovoljni u svim sektora. Lako i brzo ćete sklapati prijateljstva, a jačaće i strasti sa partnerom, privlačićete se međusobno.

Devica

Ovo je vreme kada ćete se fokusirati na ono što vam je najvažnije. Bićete ranjiviji i osećajniji. Podjednako ćete uživati u samoći kod kuće ali i u društvu. Ne želite površno zabavljanje.

Vaga

Bićete brbljiviji u narednom periodu. Želećete da se povežete sa prijateljima i to će vam doneti mirnoću i stabilnost. Bićete nešto poput društvenog leptira, a komunikacija je na visokom nivou.

Škorpija

Očekujte podizanje samopoštovanja. Ovaj period će vam uticati na poboljšanje finansija i podstaći svest o resursima. Znate šta želite i ne treba niko da vam puni glavu drugim stvarima.

Strelac

Vi se najviše radujete ovom periodu jer Venera prolazi kroz vaš znak. Imaćete sreće u ljubavi. Bićete poželjni u pogledima prijatelja, a biće mogućnosti u izobilju. Privlačićete nove ljubavnike.

Foto: Pixabay.com

Jarac

Osećaćete se introvertno jer će ovaj tranzit da "udari" na vašu podsvest. Dok drugi "divljaju", vi ćete mirovati. Sada je idealan trenutak da kažete nekim stvarima "ne" zarad vašeg mentalnog zdravlja.

Vodolija

Željni ste povezivanja sa drugim ljudima. Širi se mreža vaših društvenih aktivnosti i prijatelja. Povezaćete se sa istomišljenicima koji imaju slične ciljeve. Spremni ste za nove poduhvate.

Ribe

Očekujte rast u karijernom smislu. Oni koji su u braku, pronaći će svoju svrhu. Možete da upoznate partnera na nekom praktičnom mestu. Ostavićete sjajan prvi utisak na drugu stranu.

(Ona.rs)