Ova 4 znaka Zodijaka očekuju epske svađe u novembru: Borba Plutona i Marsa najavljuje mesec u kome sve pršti

Vreme čitanja: oko 2 min.

Da li ste vi među njima?

Foto-kolaž: Shutterstock

Mesec pred nama je mesec prenaglašenih emocija. I jasno je zašto je tako kada pomislimo da je uzrok svemu suprotstavljanje Plutona i Marsa. To se odražava na pojedine horoskopske znake, koji će biti u znaku karmičke svađe.

Ovo su pripadnici Zodijaka koje čeka nespokoj.

OVAN

Foto: Pixabay

Vaš vladar Mars u stambenom i porodičnom sektoru je u teškoj opoziciji sa Plutonom. Očekujte ozbiljne nesuglasice sa nekim od autoriteta u vašem životu. To bi mogao da bude rođak koji će vas "pritisnuti" da odustanete od nekih ličnih principa. Takođe možete da se suočite sa teškim izborima vezanim za stanovanje, karijeru i status. Moraćete da birate između mesta gde živite i za koga radite.

Na primer, može da vam bude ponuđeno poslovno putovanje u drugi grad. Ako ste zauzeti, imate velike šanse da se suočite sa izborom mesta stanovanja i načina daljeg razvoja zajednice.

RAK

Foto: Pixabay

Spremite se da branite svoje prioritete, jer će vas partner u novembru kritikovati kao nikada do sada i verovatno će promeniti neke od uobičajenih scenarija u vašoj vezi.

Verovatno će se mnogo toga promeniti u vašim finansijama, čak do te mere da će vaš poslodavac ponuditi da promeni olakšice i neke klauzule osiguranja u vašem ugovoru.

VAGA

Foto: Pixabay

Očekuje vas ozbiljna rasprava sa partnerom, a biće vezana za finansije i ciljeve kojima svako od vas teži. Moraćete verovatno da popustite. Mars na vrhu vašeg statusnog sektora sugeriše da vaš partner ima određeni program za lične ciljeve i da je vaša vizija porodičnog blagostanja potpuno drugačija.

Ako sada tražite poslovnog partnera, onda ćete se za sada suočiti sa sukobom i nemogućnošću postizanja dogovora.

JARAC

Foto: Pixabay

Nikada u vašem životu nije bilo toliko napetosti kao što vas čeka u novembru 2024. godine. Pluton u vašem znaku može da vas natera da progurate lične ambicije i snove u vezama.

Ceo novembar biće obojen vašim sparingom sa partnerom, kao da je pronalaženje kompromisa jednostavno nerealno. Ključni zadatak je da rešite pitanje mesta stanovanja.

(Ona.rs / Mondo.rs)