Ova 3 kineska horoskopska znaka će privući veliki finansijski uspeh u novembru: Proverite da li ste među njima

M. M.
Vreme čitanja: oko 3 min.

Mesec dinamičnog uspeha i unutrašnje snage

Foto: Shutterstock

Novembar 2024. biće pravi trenutak za tri kineska horoskopska znaka da privuku finansijski uspeh. Ji đing heksagram uspeha za novembar je "Grom nad vodom" koji doslovno značiti „oslobođenje od opasnosti ili teškoća“.

Ovo se može protumačiti na nekoliko načina, ali dve interpretacije koje se najviše ističu su potreba za sigurnim prostoroma i potreba da se preživi. Kosmičke sile su tako usklađene da će vaša intuicija koja vam podiže tzv. "crvene zastavice" biti veoma osetljiva. Ovo će vam omogućiti u kom pravcu da se krećete da "rastete", a čega da se klonite kako ne biste bili maltretirani. Oba upozorenja su vam neophodna da biste postigli uspeh, tako da je najbolje da verujete tim unutrašnjim signalima.

A sledeća tri kineska horoskopska znaka će biti pod najačim uticajem i privući  finansijski uspeh u novembru 2024. godine.

1. Konj

(1942, 1954, 1966, 1978, 1990, 2002, 2014)

Foto: Shutterstock

Vaš trud se isplati i znaci su svuda vidljivi. Nastavite da se trudite dok pazite na metaforički korov i osvajače, i ne možete da ne uspete.

Ako radite u prehrambenoj industriji, bilo kao kuvar, server, partner za isporuku, prodavac povrća, ili bilo šta slično - imaćete ogroman finansijski uspeh. Nastavnici i profesori će takođe. Za druge, način na koji se oblačite imaće uticaj na vaše finansije. Zato se oblačite elegantno i prizovite uspeh.

Vodite računa šta jedete i energiju koju trošite. Nije suština u tome da se hranite samo organski već je u pitanju suštinski izvor za održavanje vašeg duhovnog, fizičkog, mentalnog i emocionalnog tela čistim i zdravim. To će zauzvrat ukloniti sve finansijske blokade sa vašeg puta i života.

Vaša moćna boja za mesec novembar je indigo. Ako sebe smatrate indigo detetom, ovo bi moglo da bude još moćnije za vas.

2. Zmaj

(1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000, 2012, 2024.)

Foto: Shutterstock

Vaš finansijski uspeh u novembru je vezan za vašu popularnost u društvu. Što budete popularniji to će vas više pratiti finansijksi sjaj.

Oni od vas koji su trgovci, električari, vodoinstalateri, građevinari i slično, imaće veliki uspeh u novembru i decembru. Zablistaće i oni u prehrambenoj industriji. Drugi će doživeti podsticaj u svojim finansijama kroz dobro krojenu odeću.

Većina vas trenutno nije finansijski blokirana. Ako verujete da jeste, možda negde kod vas postoji neslaganje između očekivanja i stvarnosti. Na primer, drvo za koje je potrebno dvadeset godina da izraste neće nići za deset. Zato nemojte sami sebi da namećete finansijske blokade, jer će veštački rast da vas dovede do još veće blokiranosti u budućnosti.

Crvena je vaša moćna boja za ovaj mesec, posebno ako je ugradite u kombinaciju odeće i obuće koju nosite što je češće moguće.

3. Petao

(1945, 1957, 1969, 1981, 1993, 2005, 2017)

Foto: Shutterstock

Vi ćete biti izuzetno uspešni finansijama u novembru! Ali (upozoreni ste) - ne hvalite se sa time, jer možete da privučete energetske vampire.

Oni u obrazovnoj industriji će ovog meseca mnogo napredovati, posebno izdavači knjiga. Profesionalci koji rade sa teškim uređajima ili su u marketinškom timu takvih kompanija takođe će doživeti povećanje svog bogatstva. Drugi će pronaći finansijski uspeh kroz sporedne poslove, čak i ako je to samo prodaja polovnih stvari da raščistite staro smeće sa tavana.

Iz astrološke perspektive, trenutno nemate nikakve finansijske blokade. Ali od vas se traži da vodite računa o ljudima sa kojima ste u kontaktu. Ignorisanje crvenih zastavica može da vas dovede do blokada u budućnosti ili da dozvoli vašem neprijatelju da vam uđe u prostor u kojem ne bi trebali da budu.

Ljubičasta je vaša moćna boja za mesec novembar. Cvet ljubičica može da vam bude od velike koristi, posebno ako odlučite da se okitite njenim simboličnim značenjem – skromnošću, vernošću i mističnom svesnošću.

(Ona.rs / Your Tango)

Teme