"Došla sam do oltara da bih shvatila da je greška": Voleli se 6 godina, brak srpskog plivača trajao 9 meseci

Vreme čitanja: oko 1 min.

Velimir Stjepanović uživao u ljubavi sa bivšom koleginicom Džesikom Oli

Srpski plivač Velimir Stjepanović niže uspehe u bazenu plivajući pod našom zastavom. Ipak, iako skriva privatni život, na društvenim mrežama je redovno objavčjivao slike sa sada bivšom suprugom Džesikom Oli.

Spojila ih je ljubav prema sportu, pošto je Džesika, inače rođena u Južnoafričkoj Republici, posle plivanja, postala instruktor joge i fitnesa, što se da videti po njenim slikama na "Instagramu". Ujedno je i model za kupaće kostime.

Njihova veza je cvetala, bila je to velika ljubavna priča koja je započeta 2011. godine, a krunisana brakom u januaru 2017. godine u Dubaiju, pošto je i sam plivač rođen u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Venčali su se u ruskoj pravoslavnoj crkvi, a obavljeno je i građansko venčanje. Međutim sreća je kratko trajala, pa ga je posle samo devet meseci zajedničkog života Džesika ostavila.

Tada se ona i oglasila na društvenim mrežama:

- Ovo je bila jedna od najgorih godina u mom životu. Ocu mi je postavljena dijagnoza retkog neurodegenerativnog oboljenja, došla sam pred oltar samo da bih shvatila da nije trebalo to da uradim, i izašla sam iz veze duge šest godina. Ali sedim u iznajmljenom stanu u Njujorku i ipak sam "ok". Nekad se zbog toga osećam krivom. Prvi put mogu da ispričam svoju priču, a da se ne "raspadnem" kompletno. Glas mi se trese, ali reči teku. Možda konačno počinje moje izlečenje. Zašto je to uvek tako čudan osećaj? Slomilo me je, ali me je i ponovo probudilo - napisala je ona u jednoj od objava posle razvoda od srpskog plivača.

Mnogi su ovu objavu okarakterisali kao javno pokajanje posle godina ljubavi sa našim sportistom.

(Ona.rs)