Lora se udala za ubicu posle 7 meseci dopisivanja: Svet ubeđuje u pravu ljubav, ali je osuđuju

M. P.
Vreme čitanja: oko 3 min.

"Njegovo ludilo i moje se poklapaju"

Devojku po imenu Lora Sofi Stjuart mnogi osuđuju zbog izbora emotivnog partnera, naročito kada je počela više da govori o detaljima njihove ljubavne priče.

Nije nepoznato da svako od nas ima određeni tip osoba koje smatramo privlačnim. Isprva, to možda bude fizički izgled, ali da li će nešto biti prolazno ili ne, dosta zavisi od karaktera, jer je na kraju to ono što nas osvoji.

Na temu ljubavi se dosta polemiše kada je u pitanju izbor muškaraca kod devojaka, naročito kada "padnu" na takozvane loše momke. Upravo taj "efekat" mnogi pripisuju i Lorinoj ljubavi, kada je objavila da se posle sedam meseci dopisivanja i telefoniranja sa zatvorenikom, za istog udala u zatvoru.

Naime, njeni videi prikupljaju na milione pregleda i jasan je znak da je mnogo ljudi investirano u njenu priču, želeći da joj skrenu pažnju na potencijalno loš izbor. Njihova priča počela je kada je Lori postalo dosadno u stanu u Dubaiju.

U jednom snimku vratila nas je na početak, kada su se zapravo upoznali. Iz pojedinih razloga nije mogla da se vrati za novogodišnje praznike nazad u Nemačku kod svoje porodice, pa je ostala sama u Dubaiju. Kako se priseća, bila je usamljena i plakala je što je sama. Ali, dosetila se kako da "ubije dosadu" i da praznike provede u onlajn druženju sa onima koji su takođe usamljeni u ovo vreme.

Setila se aplikacije za dopisivanje sa ljudima koji su u zatvoru, a kako kaže, zatvor smatra mestom na koje idu i oni koji zaslužuju i oni koji ne zaslužuju. Tako, shvatila je da ima neko kome je "gore nego njoj" što je sama u ovo doba.

- Naišla sam na profil mog sadašnjeg muža Džošuu i pisalo je da voli poeziju, kao i ja. Tražila sam mu da mi pošalje neke svoje radove, jer sam bila ubeđena da zatvorenici pišu o svojim dubokim osećanjima i mislima i da je sigurno inspirativno. Njemu sam se svidela jer nisam odmah pričla o sebi ili o tome kako je zgodan. Sve smo više pričali i usput smo se zaljubili. Teško je bilo izboriti se da mu dozvole videopozive ili da dospem na listu posetioca, jer nisam iz SAD-a.

Otišla sam tamo i četiri puta smo se videli, nakon čega sm odlučili da želimo brak i da budemo zajedno čim izađe. Upoznala sam sama njegovog tatu koji mi je dao narukvicu na poklon, koja znači "beskonočna ljubav" - rekla je za kraj o njihovom poznanstvu i venčanju u zatvoru.

S obzirom da su se mnogi u komentarima uključili u ovu priču, u želji da saznaju više o razlogu zašto je u zatvoru, Lori je i za to snimila video.

Čim je njegovu priču započela sa: "Odrastao je u veoma lošem okruženju i loših prijatelja", mnogima je bilo jasno kako će ostatak priče izgledati. Ukratko, prodao je psihoaktivne supstance devojci, koja je od istih preminula. Kako Lori opisuje, postoje "poruke koje dokazuju da je on naglasio kako ne sme da ih koristi". Navodno, ona ne podržava šta je radio, ali ne krivi ga u potpunosti, jer bi ta devojka isto učinila ko god da joj je prodao to, a samo se zadesilo da je to bio njen sadašnji suprug.

Sada, Lori se požalila što je svi osuđuju zbog njihove ljubavi. Kako kaže, radije bi imala pravu ljubav i komplikovan život, nego miran život sa nekim kog ne voli.

- Njegovo ludilo i moje se poklapaju - navodi u još jednom snimku, dok joj pišu kako takav život nije za nju.

(Ona.rs)