Emanuel Makron i Brižit "pobegli" na kratak odmor: Svi komentarišu njihova izdanja u kupaćem

J. V.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Sa prijateljima su ćaskali, skakali sa jahte, sunčali se...

Emanuel Makron i njegova supruga Brižit su u toku sveg haosa oko Olimpijskih igara ipak našli vremena za mali odmor.

Par je fotografisan u blizini tvrđave Breganson, zvaničnog odmarališta predsednika Francuske. Emanuel je nedavno kupio i manji brod za koji je izvdovijio 335.000 evra, te su paparaci pojurili da ih slikaju, a imali su i šta da vide.

Kako se navodi, fotografije su nastale 28. jula, a Makronovi su uslikani u trenucima opuštanja na plaži i na pomenutoj jahti, dok je francuski predsednik uživao i u vožnji vodenog skutera.

Sa prijateljima su ćaskali, skakali sa jahte, sunčali se, a mnoge je zaintrigirao predsednikov izgled u toplesu, a ništa manje ni telo prve dame u osmoj deceniji. A tu je i činjenica da su je "uhvatili" potpuno bez šminke, mada, kako to čine svakoga leta, nema tu nekih iznenađenja.

Brižit Makron odlučila se najpre za žuti bikini, a potom i za jednodelni svetloplavi kupaći kostim, preko kog je nosila nešto sveliju laganu letnju košulju, a od sunca se štitila jednostavnim belim kačketom i naočarima za sunce, dok je njen suprug sve vreme bio u dugom kupaćem šortsu.

Iako ima 71 godinu, Bržit izgleda zaista fenomelano, a to dokazuju i njene izvajane noge i vitka figura koju godinama održava.

Njena elegancija i stil često su bili predmet modnih osvrta. P je ikona stila u Francuskoj, a njene odevne kombinacije i frizure pažljivo su praćene od strane medija.

Predsednik Emanuel takođe izgleda sjajno u 46. godini. Po slikama se može zaključiti da obožava vodene sportove, ali i da voli da se sunča, pa je već dobio preplanuli ten. Međutim, Brižit Makorn ipak bira samo relaksaciju.

(Ona.rs)