Kristina Kovač sa njim nije mogla da ima decu, ali je on njenu ćerku prihvatio kao svoju: Filmska romansa para

N. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Malo li je za jedan život?"

Žena koja sklapa note "kao od šale", virtuozni mag Kristina Kovač već 15 godina uživa u ljubavi sa izabranikom Danijelom Brakusom. 

Nakon razvoda od Igora Perovića, sa kojim deli ćerku Taru, pevačica i kompozitorka skrasila se kraj onog kojeg smatra "pravim muškarcem".

Danijel i Kristina su planirali potomstvo, ali ih je u tome sprečila njegova borba sa rakom, iz koje je izašao kao pobednik. Taru je prihvatio kao "svoju", te porodica trenutno živi u Švedskoj.

Kristina je na svom "Instagram" profilu podelila objavu, obrativši se emotivnim rečima.

- Zahvalna sam na tome što pričamo već deceniju i po i ne prestajemo... o svemu i svačemu, često i inspirativno. Družimo se kvalitetno, ljudski, od dubine duša do površine. Smejemo se kao blesavi i blesavimo nasmejani. Posvećujemo se Tari podjednako, podjednako nam je važna, najvažnija, a samo sam ja biološki njena i ona moja. Mnogo pričamo o njoj i sa njom, mnogo lupamo glavu kako je najbolje... Gledam često parove kako sede u tišini, jedu u tišini, u nezdravom klinču nezadovoljstva i izneverenih očekivanja. Mi budemo nezadovoljni glasno i na vreme. Mi smo jedno drugom dom i utočište, rame za plakanje, najbolji prijatelji i duboki, skriveni ljubavnici. Malo li je za jedan život? 

(Ona.rs)