Šon Pen (64) ovako ljubi 34 godine mlađu ženu na ulicama Španije: Ljudi zapanjeni koliko on izgleda starije

M. M.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Misteriozna mlada dama o kojoj se veoma malo zna

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Šon Pen možda ima novu damu u svom životu. Čuveni holivudski glumac (64) fotografisan je kako u subotu ljubi mladu glumicu Valeriju Nicov dok su šetali ulicama Madrida u Španiji. Fotografije su odmah obišle svet, a mnogi komentari su upućeni na račun glumca da izgleda znatno starije u odnosu na svoju izabranicu, koja, opet, izglda mlađe nego što jeste!

Pen je bio ležerno obučen u crnoj jakni i tamnim pantalonama, koje je ukombinovao sa svetlim patikama. A njegova dama nosila je poslovni opušteni blejzer i par crnih pantalona, sa bluzom krem boje i crnim ravnim cipelama. Sve u svemu čini se kao opuštena šetnja dvoje zaljubljenih madridskim ulicama.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Kako prenose strani mediji, radi se o moldavskoj glumici čiji IMDB navodi samo različite manje projekte u kojima je glumila još od 2018. Njena tačna starost nije potvrđena, ali se veruje da je glumica u njenim dvadesetim godinama.

Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pen je pre samo nekoliko meseci viđen kako se druži sa sinom predsednika Džoa Bajdena, Hanterom Bajdenom, dok uživa u samačkom životu nakon razvoda 2022. godine od australijske glumice Lejle Džordž. Ona je podnela zahtev za razvod braka od glumca 2021. nakon samo godinu dana braka.

Pen je već najavio razlaz tog braka, kriveći sebe da je odgovoran što ta veza neće da uspe.

Ovo je inače bio njegovo treće stajanje na ludi kamen. Ranije je bio u braku sa Madonom od 1985. do 1989. i glumicom Robin Rajt od 1996. do 2010. sa kojom ima dvoje dece — ćerku Dilan (31) i sina Hopera (28).

(Ona.rs/Page Six)