Srpski košarkaš je preko pola metra viši od supruge: Komentari ih se ne tiču, vole se kao prvog dana

Vreme čitanja: oko 1 min.

U braku su od 2014. godine

Košarkaši su jedni od najviših ljudi na svetu. Njihove lepše polovine često pored njih izgledaju majušno, pa čak i kada su na visokim potpeticama. Međutim, jedna od retkih situacija da je razlika među partnerima baš očigledna jeste kod srpskog košarkaša Bobana Marjanovića i njegove supruge Milice.

Boban je visok neverovatna 222 centimetra, dok je njegova lepša polovina visoka 161 centimetar, pa je tako razlika među njima i više od pola metra - 60 centimetara.

- Neki komenatri su toliko smešni da počinjem da plačem od smeha. Naravno, ima i negativnih komentara, ali kada je osoba zadovoljna sobom i sa onim što ima, ne obraća pažnju na komentare okolo - rekla je jednom prilikom Milica za "Daily Mail".

Zaista je nemoguće ne uočiti njihovu razliku, ali kao što ona kaže, bitno da je čovek sam sa sobom načisto i da se ne obazire na komentare.

U braku su od 2014. i imaju sinove Vuka (13) i Petra (9). Žive u Americi gde Boban nastupa za "Hjuston", mada su se pojavile informacije da će uskoro obući dres turskog "Fenerbahčea".

(Ona.rs)