Da li je kompromitujući snimak Džej Lo i Paf Dedija razlog za razvod od Bena Afleka: Glasine se pojačavaju

M. M.
Vreme čitanja: oko 3 min.

Zbog navodnog privatnog videa koji se pominje u vezi sa kontroverznim reperom koji može da uništi ugled latino dive, holivudski glumac istog momenta zatražio razvod

Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA/MediaPunch, Profimedia/GoffPhotos.com

Sve je više pisanja stranih medija da je razlog za razvod braka latino pevačice i glumice Dženifer Lopez i holivudskog glumca Bena Afleka podstaknut nedavnim hapšenjen muzičkog mogula Paf Dedija.

Kako navode insajderi bliski paru,  odluka da se Aflek distancira od Lopezove, vrlo je izvesno da je povezana sa eksplicitnim snimcima na kojima je navodno Dženifer Lopez, a koji su pronađeni u domu repera kada je njegovu vilu pretresao FBI tokom racije u martu ove godine. Sve više je otrkivenih imena poznatih koji su prisustvovali na njegovim javnim i privatnim žurkama na kojima su dovođene maloletnice, kao i mladići, a često se pominje i video traka sa "izvesnom mladom pop pveačicom".

Mediji prenose da su se pojavili izveštaji koji sugerišu da je glumac  rešio da okonča brak sa Lopezovom jer snimci sadrže kompromitujući materijal slavne pevačice, a u vezi su sa njenim nekadašnjim odnosnom sa uhapšenim reperom. Takođe se spekuliše da je priroda tih snimaka prilično štetna po ugled Džej Lo i da je to razlozi koji su naveli naterali na razvod.

Navodno je još 2001. godine Lopezova pokušala da spreči objavljivanje privatnog video-snimka, što je navelo mnoge na zaključak da bi ova prošlost mogla ponovo da ispliva nakon hapšenja Paf Dedija. Dženifer je takođe navodno javno izrazila nezadovoljstvo zbog ove situacije, posebno zbog Didijevih navodnih pokušaja da je uvuče u prošle kontroverze. Svemu ovome doprinele su i tvrdnje bivšeg direktora muzičke kuće i osuđenog prestupnika Šug Najta.

U novoj epizodi svog zatvorskog podkasta „Collect Calls with Suge Knight“, Najt tvrdi da je FBI možda zaplenio snimke tokom racija u Didijevim vilama ranije ove godine, a neki od njih navodno uključuju i Džej Lo..

- Oni su upali u Pafijevu kuću i zaplenili sve te snimke na kojima Džej Lo radi ovo i ono - rekao je, prisetivši se njenog učešća u pucnjavi u noćnom klubu 1999. godine. Tokom turbulentne veze oboje muzičara su bili u decembru 1999. godine nakon pucnjave u jednom klubu, a oboje su bili osuđeni zbog posedovanja oružja. Optužbe protiv nje su ubrzo odbačene jer je tvrdila da nije upletena u to: -  I oni znaju da je Džej Lo lagala i rekla da je pištolj bio Šajnov i poslala je tog čoveka u zatvor, uništila mu život, a znala je da je pištolj Pafijev.

Bivši izvršni direktor "Death Row Recordsa", Šug Najt, koji služi kaznu zbog ubistva 2015. godini, tvrdi da je Ben Aflek sada u posedu snimaka koje je FBI zaplenio i da su informacije na njima igrale ključnu ulogu u narušavanju odnosa između njega i Dženifer Lopez.

Dedi i Lopezova su bili u vezi od 1999. do 2001. godine, a "Rolling Stone" je, između ostalog pored detaljnih navoda koje prate sve optužbe protiv repera, nedavno izvestio da je reper čak pokušao i da vrati muzičku divu nakon njihovog raskida. Tokom proteklih nekoliko meseci, Dedi je optužen za seksualno zlostavljanje i druge zločine koji su se navodno dogodili u to vreme.

Šug Najt je izjavio da su snimci sa tih događaja, ako ih je Aflek zaista video, uticali na njegov odnos sa Dženifer.

(Ona.rs / News Nation)