Ketrin Zita Džons pozirala potpuno gola kao rođendanski poklon Majklu Daglasu

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Par je u braku od 2000. godine i ponestaje im ideja za rođendanske poklone

Foto: Tanjug/AP

Holivudska glumica Ketrin Zita Džons pozirala je potpuno gola u čast 80. rođendanske proslave njenog "rođendanskog blizanca" i supruga, glumca Majkla Daglasa.

Par, koji je u braku od 2000. godine, dele zajednički datum rođena,  a ove godine su odlučili da ga obeleže i na društvenim mrežama.

- U mom rođendanskom odelu! Posle više od 25 godina kada sam podelila svoj prvi rođendan suprugom, ponestaje mi ideja za poklone! Ovo je bolja opcija poklona broj dva, loptice za golf su bili prva opcija … naravno - napisala je prelepa glumica pozirajući potpuno naga na svoj 55. rođendan, ne odajući ni sa čim ni tračak svojih godina.

Ona je nešto pre ove fotografije koja je zapalila mreže poželela i nešto običnijim postom srećan rođendan prisećajući se njihove prve zajedničke rođendanske fotografije:

- Ovo smo bili mi na rođendan pre 25 godina! Volim te svim srcem, naš prijatelj @jeanpigozzi nas je snimio u Njujorku! - napisala je uz fotogarfiju sa njihovog sastanka.

I čuveni glumac se oglasio na društvenim mrežama kako bi proslavio rođendan svoje žene.

- Mojoj rođendanskoj sestri, volim te svim srcem! Neka ti nova godina bude najbolja! @catherinezetajones - napisao je on, na šta mu  je Ketrin odgovorila u komentarima sa: „Hvala dušo!!!“ , pre nego što je objavila i "živahnu" fotografiju, drsko nagoveštavajući da je ona Majklov rođendanski poklon.

Par, koji će sledeće godine proslaviti 25. godišnjicu braka, ima dvoje dece - sina Dilana (23) i ćerku Keris (21).

U intervjuu ranije ove godine, inače, Majkl je otkrio da on i Ketrin ponekad igraju golf - u skidanje. Ali i da je to samo nešto što je uradio sa svojom ženom.

Ovaj holivudski dvojac godinama otvoreno govori o svojoj vezi, pa je tako opšte poznato kako je zapravo Majkl zadobio srce Ketrin, na njihovom prvom sastanku 1998. godine.

- Rekao sam joj posle otprilike pola sata druženja: "Znaš, ja ću biti otac tvoje dece". Zvučalo je dobro, ali mi je ona odgovorila: 'Ti? Znaš, čula sam mnogo o tebi i videla mnogo o tebi. I mislim da je vreme da ti poželim laku noć." - čuvena je anegdota o njihovoj vezi.

(Ona.rs)