Svaka žena bi da je voli Džordž Kluni: Na najoriginaliniji način pohvalio suprugu i spremio iznenađenje

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Proslavili deo godišnjice na crvenom tepihu, a on je pokazao koliko ga ona i dalje oduševljava

Foto: Giada Papini Rampelotto/Europane / Zuma Press / Profimedia

Na prestižnom ivenu "The Albies " u Njujorku, Džordž i Amal Kluni zablistali su pred blicevima na crvenom tepihu,  u susret novog projekta njihove fondacije, koja se bori za ljudska prava.

No, ne samo da su izgledali glamurozno, već i zaljubljeno kao da su na početku ove ljubavi. Ali, za to i postoji razlog. Naime, par koji je među omiljenim u Holivudu, proslavlja svoju 10. godišnjicu braka, a u izjavama koje su davali ovo veče govorili su i o svojoj ljubavi.

- Podržao bih sve ušta se moje žena umeša. Ona je uvek na pravoj strani priče, a ja sam uvek tako ponosan što sam u istoj prostoriji sa njom bez obzira na sve, a ovo je događaj na kome ćemo svu pažnju usmeriti na ljude koji ne dobijaju dovoljno pažnje - rekao je glumac. Amal dodaje:

- On je neverovatan zagovornik, i mnogo mi znači što možemo da radimo ovaj posao zajedno i da on pomogne da se ožive neke od priča koje pričamo večeras.

Odgovarajući na slatke komentare svoje supruge, glumac u šali kaže za "People":

- Dajem joj novac sada, ne vidite, odmah iza njenih leđa.

Par, čija je 10. godišnjica braka u petak, 27. septembra, takođe je podelio svoje planove. Kako otkrivaju, jedini koji zna za planove je Džordž, koji je osmislio gde će da odvede svoju dragu i kako će je iznenaditi.

Da njena pojava očarava i njega, naročito to veče kada su proslavljali i svoj uspeh i svoju ljubav, govori i to da je u nekom trenutku zatražio od jednog od prisutnih fotografa da mu pozajmi fotoaparat, jer želi i lično da slika svoju prelepu ženu. 

Glumac (63) se pojavio u klasičnom, odlično skrojenom crnom smokingu, dok je  njegova dama Amal (46) nosila vintidž komad, "Versače" haljinu od pliša sa dekolteom.

(Ona.rs)