Još jedan muškarac deo glasina o princu Vilijamu? Ko je čovek koji od "desne ruke" postaje "sumnjiva" osoba

O. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Uz njega je bio u mnogim emotivnim trenucima

Foto: Tanjug/AP

Princ Vilijam i princeza Kejt Midlton prošli su mnoge glasine kada je njihov brak u pitanju, a čini se da se situacija ne stišava. Od priča i napisa da je Džejson Knaufnekada zaposlen na dvoru odgovoran za bračnu krizu, sada je na spisak mnogih pitanja dodata još jedna osoba - ponovo muška.

Da je Kejt Midlton bila toliko odsutna iz javnosti i da neštno nije u radu sa bračnim životom najpoznatijeg para tvrdili su mnogi, na šta par nije reagovao, a još jedna osoba postala je predmet razmatranja. U pitanju je poručnik-zapovednik Rob Dikson.

On je desna ruka princa Vilijama, njegov najbliži saradnik. Njihova bliskost, zajednički hobiji, ljubav prema helikopterima... kao da su dovedeni su u pitanje, a sve se više komentariše i to što je Dikson odlučio da se vrati u Kraljevsku mornaricu posle četiri godine službe prestolonasledniku.

Zajedničko pojavljivanje na utakmici između Engleske i Švajcarske na Evropskom prvenstvu dodatno je podgrejalo sumnje u vrstu njihovog odnosa.

Ko je Rob Dikson?

Poručnik zapovednik Rob Dikson je radio za kraljevsko domaćinstvo od 2020. godine, gde je njegova prva zvanična titula bila Kraljevska konjica NJ.KV, vojvoda od Kembridža. Nakon što je pokojna kraljica umrla, postao je konjanik NJ.KV princa i princeze od Velsa.

Kako navodi "Tatler.com" Dikson se ranije pridružio princu i princezi od Velsa u brojnim dirljivim prilikama, uključujući sahranu princa Filipa u zamku Vindzor i bdenje održano za pokojnu kraljicu 2022. Takođe je bio prisutan na krunisanju kralja Čarlsa prošlog maja.

Foto: GEORGE ROGERS / Sipa Press / Profimedia

Prema pisanju "Dailymail.co.uk" poručnik Dikson bio "samouveren" član kraljevskog doma."On i Vilijam zaista dobro rade zajedno, ne samo zato što su obojica ludi za helikopterima, naveo je jedan od izvora.

Da li je u pitanju samo jedna od promena u okruženju poznatog para, koju javnost, kao i mnogo toga u vezi sa njima preterano komenatriše?

(Ona.rs)