Marija Kilibarda je ovako govorila o svom partneru sa kim se ostvarila kao mama: Krunisali su vernu ljubav

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Prirpemaju veliko slavlje

Voditeljka Marija Kilibarda danas se porodila sa ćerkicom po imenu Senja, a već pune četiri godine je u ljubavi je sa Branislavom Vučelićem, sinom Milorada Vučelića bivšim predsednikom Partizana.

Njihova ljubavna priča nije od samog početka bila transparentna javnosti, a iako su uspeli da je vešto kriju, ipak su je na kraju radosno objavili kada im je bila godišnjica.

Voditeljka je o svom partneru govorila milo, a čak je podelila i da se njihova ljubav bazira na prijateljstvu:

- Prvi put u životu partner mi je najbolji prijatelj. Ranijih godina mislila sam da to ne želim, da već imam svoje prijatelje i da su mi u partneru potrebne druge stvari. Da svaki dan mora da se dešava vatromet strasti i da sve moramo da radimo zajedno. To vezu guši i ona pregoreva.

Takav odnos nije zdrav, niti dugoročno kvalitetan. Prava stvar je imati nekog čiji broj pozoveš kad god ti se dogodi nešto bitno. Želiš njegovo mišljenje, znaš da ti je vetar u leđa i podrška - rekla je Marija i istakla da njena veza zasnovana na poverenju.

Pljuštale su čestitke onda kada su objavili ljubav, a danas su se ostvairli kao roditelji bebe Senje, za šta se tek priprema veliko slavlje.

(Ona.rs)