Poznati trener (72) zaveo mladu navijačicu i načisto se zaljubio: Pljušte negativni komentari na njen račun

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Da li je svoju dugogodišnju devojku prevario sa mladom čirlidersicom?

Bil Beličik je trener u penziji popularnog kluba američkog fudbala "New England Patiotsa", koji u svojoj 72. godini uživa kraj mnogo mlađe devojke i zajedno putuju svetom. 

Svoju devojku Džordon Hadson, koja ima svega 23 godine, upoznao je 2021. kada su sedeli jedan kraj drugog u avionu. Džordon je navijačica, koja je tada imala 20 godina, a on 69. Ona mu je tada zatražila autogram u njenom leksikonu, a on je zatražio da ostanu u kontaktu.

Tek u junu ove godine pojavile su se vesti o njihovoj vezi, nakon što je Beličik raskinuo svoju 16-godišnju vezu sa Lindom Holidej (61). Otkako su on i njegova nova devojka viđeni u javnosti, vrlo brzo je mlada navijačica počela na svom "Instagramu" da pokazuje njihvoe avanture sa putovanja i kako uživaju uprkos osudama javnosti.

Dvadesettrogodišnja devojka objavila je galeriju fotografija na kojima je, kako kaže, "sumirala leto". Na njima se vide lepi pejzaži, ali i romantični izleti po Hrvatskoj.

Upravo zbog te razlike u godinama, Džordon nazivaju "sponzorušom", a kada bi je neko odbranio u komentarima, ona bi samo lajkovala.

(Ona.rs/PageSix.com)