7 znakova da on nije "onaj pravi": Šesti je od presudnog značaja, prepoznajte na vreme

B. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Vodite računa kada uđete u novu emotivnu vezu

Foto: Pexels

Kada uplovite u neku vezu, nadate se da je to onaj pravi odnos, ako naravno tražite vezu na duge staze. Međutim, postoje neki znaci koji mogu da upute da zapravo i niste u vezi sa onom pravom osobom i da nije onaj za kog se predstavlja.

Prvi znak: Nije vam jasno šta znači "onaj pravi"

Ponekad, u našoj potrazi za "onim pravim", čak ni ne razmišljamo o tome koju ulogu želimo da ta osoba ima u našem životu jer nam nije sasvim jasno kakva bi nam veza najbolje poslužila, piše "Xone cole". Da li zaista želite da budete u braku ili su vas programirali (porodica, prijatelji, religija, mediji) da mislite da biste to trebalo biti? Da li mislite da bi vas "onaj pravi" mogao ispuniti u životu?

Drugi znak: Njegove reči i dela se ne slažu

Postoje neke situacije kada zaista budemo začuđeni potezima i rečima partnera. Toliko smo dirnuti time, da ne možete onda da očekujete da urade nešto više.

Treći znak: Vaši sistemi vrednosti se potpuno sukobljavaju

Kažu da se suprotnosti privlače, ali dve osobe u vezi koje imaju različite vrednosti i standarde - ponekad može biti razorno. Apsolutno je užasno kada pokušavate da stvorite život sa drugom osobom na intimnom nivou, a ne težite isti mstvarima. Sutra ćete biti udata žena koja se žali na muža jer vode različite živote.

Četvrti znak: Partner vam ne donosi mir

Odmah bi trebalo da uočite u kakvom je okruženju odrastao vaš partner jer je to baza za vaš dalji odnos. Vama je dosta haosa u životu - na poslu, sa roditeljima, prijateljima, a partner je ona "slamka spasa" koja treba da vam pruži utehu.

Peti znak: Ne dopunjava vaš život

Poenta je da ta druga osoba treba da vam bude partner, a ne da bude sin, a vi kao majka da mu titrate i da ga dodvoravate. Vi ne treba da uđete u vezu da bi partnera učinili boljim, već da bi vi zajedno rasli i gradili odnos zajedno.

Šesti znak: Stalno ga ubeđujete

Ukoliko vidite da nešto ne štima, da ste na klimavim nogama, nemojte moliti partnera da ostane, već ga pustite da ide svojim putem. To je veliki znak da među vama ništa nije kako treba i znajte da vam takva osoba nije potrebna, jer da vas voli, ne biste morali da ga molite da ostane u odnosu, misleći kako da ga zadržite.

Sedmi znak: Nikad niste zadovoljni

Kada ste u emotivnoj vezi, moralo bi da dođe do kompromisa jer nijedna strana ne treba da prednjači nad onom drugom. Međutim, ako stalno imate potrebu da činite partnera zadovoljnim, znajte da to nikuda ne vodi. U odnosu treba da budete zadovoljni i vi i partner, a znajte da ako idete po sistemu da on bude zadovoljan, vama će "pući film" u jednom trenutku.

(Ona.rs)