Ona je nekadašnji model svetskog glasa, on miljenik žena: Proslavljaju 18. godina bračne ljubavi

O. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Ovaj par tokom 18 godina bračne ljubavi dobio je tri sina, Dušana, Bogdana i Stefana

Foto: Milan Maričić/ATAImages

Jelena Ivanović, manekenka koja je obeležila našu modnu scenu devedesetih i bila među najuspešnijim našim modelima tog vremena, i glumac Bane Tomašević jedan su od skladnijih javno poznatih domaćih parova. Fotogtrafija sa njenog "Instagram" profila pokazuje da su  proslavili punoletstvo svog braka.

Ovaj par tokom 18 godina bračne ljubavi dobio je tri sina, Dušana, Bogdana i Stefana.

Jelena je trag u modi ostavila i dalje od granica našeg regiona. Radila je za najveće svetske kuće kao što su "Iv San Loran", "Gotje", "Dior"; hodala je modnim pistala sa Naomi Kembel, Klaudijom Šifer, Lindom Evanđelistom. Krasila je naslovne strane svetskih magazina, a do danas je jedina Srpkinja koju pozivaju na glanurozni Met gala parti, kako je navedeno u najavi emisije "U krugu porodice", u kojoj je gostovala sa suprugom.

Srce ove lepotice osvojio je pozorišni i filmski glumac Bane Tomašević. On se takođe dokazao u inostarnij karijeri glumeći u italijanskim ostvarenjima, kao i u filmu Luka Besona. Ovaj par samo i izgledom čini sklad, a kada se uzme 18 godina braka, jasno je da je veza među njima mnogo jača.

U pomenutoj emisiji su posebno naglasili to da oni žive kao jedna normalna porodica, pored javnih zanimanja i kreativnog posla koji su odabrali.

- Pomažemo mnogo jedno drugome u nadgradnji životnoj. Na primer, meni je Jelena dosta pomogla u nekoj duhovnoj dimenziji. Ona se u životu više bavila time, više istraživale te duhovne puteve tako da je u mojim momentima emotivnih padova puno uticala na to da se stabilizujem, baš kroz taj duhovni nivo - istakao je Branislav.

Jelena je pak dodala da je njoj njen suprug taj duhovni aspekt osvestio kroz svoju jednostavnost. Kroz svoje vrlne i ljubav koju deli bezgranično, spontano.

Podeljena fotografija na "Instagramu" odaje dvoje srećnih ljudi, koji i dalje čine vanredan sklad, i fitički, i duhovni.

(Ona.rs / "U krugu porodice", TV Insajder)