Razvodi se od muža zbog para, ali tek nakon što je dobio milione: Tvrdi da se nikad nije osećala tako očajno

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Žena napušta muža nakon što je u tužbi za nesreću na radu dobio ogromnu svotu novca jer se ona ponaša "pretenciozno"

Foto: Shutterstock

Retki su oni koji ne sanjaju da će jednoga dana dobiti na lutriji, međutim jedna žena je dokazala da novac nije sve.

Kada bi iznenada došli do velike sume gotovine, šta biste uradili sa njom? Svi znamo da novac ne može da kupi sreću, ali za mnoge od nas, on bi definitivno mogao da učini stvari mnogo lakšim - posebno ako je to značilo useljenje u naš dom iz snova, plaćanje računa i otklanjanje briga oko svakodnevnih troškova.

Ali jedna žena je na teži način naučila da ulazak novca u život i nije uvek dobra stvar, nakon što su milioni koje je njen muž osvojio u tužbi za nesreću na radu - doveli do raspada njihove veze.

Žena iz SAD je objasnila da je njenom mužu u tužbi „dodeljena suma od više miliona“ (dolara), i iako im je to poboljšalo životni standard na mnogo nivoa, tvrdi da je novac pretvorio njenog supružnika u "najsamozadovoljnijeg" muškarca kojeg je ikada poznavala.

- U poslednjih godinu dana od nagodbe, moj muž je postao najsamozadovoljniji i najpretenciozniji čovek kojeg sam ikada poznavala. I muka mi je od toga. Naši prijatelji i porodica više nisu dovoljno dobri za nas jer sada imamo novac - napisala je 32-godišnja žena u svom postu na popularnom forumu "Reddit" i dodala: - Naš stari dom, automobili i odeća nisu bili dovoljno dobri za nas, a svako ko je imao malu kuću, plaćeni automobil ili odeću iz tržnog centra bio je „tužan i depresivan“, a on je postao podao i grub prema ljudima sa kojima je komunicirao.

Tvrdi i je da joj je muž poklonio odeću, nakit, pa čak i novi auto, ali da ona „ne voli“ ništa od svega što je kupio jer ništa nije u njenom stilu, a on je to uzeo samo zato što je skupo. Takođe je stalno "maltretira" i pritiska da napusti posao, optužujući je da oni zbog toga "izgledaju loše", i zato što ona i dalje radi "deluju siromašno".

- Išli smo na terapiju za parove. Njegov stav se ne popravlja, čak se i pogoršao, a ja sam očajna. Ovo nije čovek za koga sam se udala. Ne želim da imam decu i da odgajam sa njim, ali ja se bojim da će me svi nazvati "kopačicom zlata", jer smo se venčali mladi i nismo razmišljali o predbračnom ugovoru - otkriva ova mlada žena.

Mnogi su se javili u komentarima da je ohrabre da ga napusti. Nisu retki ni oni koji su je upozorili da bi njegova nekontrolisana potrošnja, i ako ostane s njim, mogla da dovede do toga da on izgubi sav svoj novac, i da zaglave u teškoj finansijskoj situaciji.

- Njegovo trošenje je izgleda izmaklo kontroli. Uskoro će se ponovo vratiti sirotinji. Da, ostavite ga sada pre nego što vas neko dete primora da ostanete sa njim duže vreme - savetovao je jedan forumaš, a drugi dodao: - Ličnost vašeg muža se drastično promenila nakon nagodbe. Njegovo ponašanje je emocionalno uvredljivo, a vi zaslužujete da budete srećni.

(Ona.rs / Mirror)