Sa njim je Anđelina provela dve noći u hotelu, a onda se iskrao do auta: Ovako prikrivaju romansu?

M. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

"Najprivlačnija žena na svetu" sa njim provodi vreme, ali se na svakojake načine trude da to prikriju

Foto: COBRA TEAM / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Nakon što su ih prvi put zapazili u istom društvu, javnost je već "bacila oko" na Anđelinu Džoli i devet godina mlađeg repera Akalu.

Iako je prva pomisao mnogih na mrežama bila "Kako on posle Breda?", i dalje takozvana najlepša žena na svetu nije potvrdila, niti negirala novu ljubav.

No, nedavno je viđena u Londonu sa britanskim reperom u jednom hotelu, a prema izvorima tamo su proveli dve noći, bez izlazaka. Kako insajder navodi, u hotel je prvo stigla ona, pa joj se dva sata kasnije pridružio reper.

- Akala se iskrao iz hotela i ušao u jedan od njenih automobila, par sati pre premijere njenog novog filma. Koriste različite automobile i ulaze, kako bi zamaskirali vezu, ali je prava stvar - rekao je insajder za "Page Six".

Foto: ZUMAPRESS.com / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Dok pojedini mediji navode da se sumnja da su već godinu dana zajedno, bliski izvori su pojedinim portalima otkrili da ju je Akala već upoznao sa porodicom i prijateljima, ali i da joj pomaže da nauči više o istoriji i životu crnaca u Velikoj Britaniji, za njene nove projekte i filmove.

(Ona.rs)