Bivši muž Džej Lo krivi Šona Didija Kombsa za razvod: "Neka kaže istinu, neka ispriča sve što se dogodilo"

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Tokom gostovanja u emisiji "Despierta America", Ojani Noa se osvrnuo na raspad  njihovog kratkotrajnog braka, koji je trajao od 1997. do 1998. godine,

Foto: Tanjug/AP

Bivši suprug Dženifer Lopez, Ojani Noa, delimično je okrivio Šona "Didija" Kombsa za svoj razvod od čuvene muzičke zvezde.

Tokom gostovanja u emisiji "Despierta America", Noa se osvrnuo na raspad  njihovog kratkotrajnog braka, koji je trajao od 1997. do 1998. godine:

- Deo tog razvoda bio je Didijeva greška. Kada je Soni došao i platio joj milione koje je dobila, tu je bio Pafi Kombs, koji je trebalo da bude jedan od producenta nekoliko pesama na prvom albumu - ispričao je Noa na španskom: - Tada su krenule obmane, laži, razdvajanje. Bio sam u Los Anđelesu gde sam otvarao svoj restoran, a ona je bila između Majamija i Njujorka i radila na albumu. Kad bih mogao, otišao bih da budem sa njom. Tu, u toj daljini, u toj razdvojenosti, je i počela obmana.

Foto: Shutterstock

Tokom istog intervjua, Noa navodi i da je propast braka poremetila njegovu karijeru i sabotirala šanse za nekoliko poslova.

- Pitao sam Dženifer šta sam joj uradio da bi me izvela na sud: "Optužila si me, lagala si, stvorila lažnu sliku o meni i pozvala nekoliko kompanija i druge televizijske mreže da mi ne daju posao? Zašto, ako ti nisam ništa uradio?" Neka kaže istinu, neka ispriča sve što se dogodilo - pitao se.

Lopezova, koja je izlazila sa Didijem od 1999. do 2001.  trenutno prolazi kroz brakorazvodni postupak sa Benom Aflekom. I dok Džej Lo uporno "ćuti" o svom odnosu sa ozloglašenim muzičkim mogulom, koji je trenutno u žiži javnosti dok čeka suđenje u pritvoru (po tri tačke optužnice: zavera za reketiranje; seksualna trgovina silom, prevarom ili prinudom; i podvođenje) fanovi su izvukli intervju za „Šou Vendi Vilijams” u kojem se pevačicina majka, Gvadalupe „Lupe” Rodrigez, žestoko protivi da njena ćerka ponovo počne da se zabavlja sa reperom.

To i ne čudi, s obzirom koliko je njihova veza bila burna, pa je tako u decembru 1999. Lopezova bio sa reperom kada je pucano u noćnom klubu u Njujorku, odakle su oboje pobegli sa lica mesta, i na kraju posle policijske potere su uhapšeni.  Lopezova je puštena iz pritvora bez podizanja optužnice nakon što je 14 sati provela u u ćeliji.

(Ona.rs / Page six)