"Zaprosio me je, a nismo se ni poljubili": Žarko je Milici vratio veru u ljubav kada je život nije mazio

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Izgradili su odnos na čvrstim bedemima

Foto: A. Nalbantjan

Bezbroj je uloga koje je Milica Milša (56) odigrala pred kamerama i na daskama koje život znače. Ipak, van snimanja ona je vodila običan život, bez mnogo pompe i reflektora.

Njena ljubav sa scenaristom Žarkom Jokanovićem (57) mnogi smatraju za jednu od najuspešnijih i jedan su od najskladnijih parova. Ipak, nije sve od početka bilo tako bajno u njihovoj priči.

Prva velika ljubav naše glumice i dalje će ostati tajna, a gotovo retko je pričala o ocu svog sina Antonija. Ona je imala sreću da pronađe Žarka koji joj je vratio veru u ljubav.

Dok je studirala, na trećoj godini fakulteta, ostala je u drugom stanju. Tada je veza sa tadašnjim dečkom bila na staklenim nogama, pa su na kraju rešili da se raziđu, a ona nikad nije pomišljala na prekid trudnoće. Iako su svi očekivali svadbu i veselje, Milica Milša ih je iznenadila informacijom da se - rastaje od tog dečka.

Do dana sanašnjeg nije otkrila ime biološkog oca svog sina. Dva meseca posle porođaja, odbranila je diplomski, a u celoj priči najveća podrška su joj bili roditelji.

- Antonije ima jednog jedinog oca, a to je Žarko - rekla je jednom za domaće medije Milica.

Ona kaže da se Žarko u njihovim životima pojavio kada je mališan imao šest godina, a do tada je Milica bila i otac i majka.

Ljubav sa Žarkom rodila se 1998. godine i do danas su zaljubljeni kao prvog dana. On je priznao da kada je video njene oči, više nije mogao da ih zaboravi.

- On je mene zaprosio, a još se nismo poljubili. Tek kada sam mu rekla "da", tad je i pao poljubac. Poznavali smo se nedelju dana pre toga - rekla je gostujući u jednoj emisiji Milica.

(Ona.rs)