Optička iluzija otkriva kako vas vaše unutrašnje ja vidi u zavisnosti od toga šta prvo uočavate na slici

O. K.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Na ilustraciji pred vama postoje dve slike. Ono što vi vidite i za šta se opredeljuje vaša percepcija, može reći mnogo o vašem unutrašnjem biću

Foto: Brightside.me

Ponekada optička iluzija otkriva dodatni uvid u vaše unutrašnje ja. Tako i ova pomalo zastrašujuća koja je pred vama.

Na ilustraciji pred vama postoje dve slike. Ono što vi vidite i za šta se opredeljuje vaša percepcija, može reći mngoo i vašem unutrašnjem biću.

Na slici je vidljiv šumski pejzaž, ali i stvorenje skriveno u njemu. Nekima je potrebno mnogo vremena da ga uoče, dok neki pak i ne. Naš mozak pokušava da se opredeli prvenstveno za jednu sliku, a to govori nešto o tome ko smo.

Na primer, ako ste videli drveće naspram narandžastog neba, onda ste navodno osoba koja ima jaku intuiciju.

Možete se osloniti na svoju intuiciju dok obavljate svakodnevne poslove. Ova vrsta osobe će verovatnije verovati svom instinktu umesto da se oslanja na druge. Takođe možete biti opuštena i osoba koja može da uživa u sopstvenom društvu.

Za one koji su prvi videli tigra kaže se da su podjednako snažnog duha i neko ko retko sumnja u svoje odluke, ali je malo verovatno da će rešiti probleme dok se on ne pojavi na pravi način.

Oni koji su videli obe slike u isto vreme verovatnije će imati kombinaciju ovih karakternih osobina.

Ovo, naravno, ne znači doslovno. Ponekad mozak nije siguran šta vidi, što je takođe normalna pojava usled igre oblika i boja na optičkoj iluziji.

(Ona.rs)