Test ličnosti: Gde vas čeka najveća sreća? Sve zavisi u koji bunar biste bacili novčić

B. P.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Nije svejedno na kom mestu možete očekivati zadovoljstvo

Foto: Shutterstock

Svi jurimo za nekom srećom, a nismo svesni da smo zapravo već srećni i da je nosimo u nama samima. Neki testovi ličnosti mogu otkriti da li ste srećni i da li će vas u narednom periodu ta sreć "sustići" i ići vam u susret.

Bunare često vezujemo za sreću, jer kažu da postoje oni bunari sreće - ubaciš novčić i možete očekivati sreću u narednom periodu, uz zamišljenu želju. U ovom testu ličnosti potrebno je da odaberete neki od ovih bunara i saznaćete da li vam se sreća smeši.

Bunar 1

Vi imate veselu prirodu ali i žudite za avanturom. Prosto se ne uklapate u neke dosadne rutine i uvek tražite neke novitete. Vama su putovanja i sportske aktivnosti drugo ime i jako se zabavljate na njima.

Savet je da ne preterujete u divljoj zabavi.

Baš na tim putovanjima ćete biti najsrećniji i tamo vas može čekati istinska sreća kao i sudbonosti susreti.

Bunar 2

Sebe smatrate odgovornom osobom i niste daleko od istine. Volite da ispunjavate dužnosti i ujedno ste nežni prema voljenim osobama i osetljivi na njihove probleme. Uhvatite nekad sebe da brinete o budućnosti ali savet je da prestanete tako da se ponašate. Prihvatite stvari takve kakve jesu.

Vas sreća može čekati u radu i na poslu. Gde god je potrebna odgovornost i lični stav, vi tu briljirate.

Bunar 3

Samouverenost je vama drugo ime, a pored toga ste marljivi i dosta učinkoviti. Volite da se takmičite sa drugima i rado učestvujete u nekim takmičenjima, ali ne zbog samog takmičenja već da biste ostvarili vlastite ciljeve.

Upravo tu ćete i pronaći svoju sreću - u takmičenjima i izazovnim projektima. U tome će vam pomoći energija.

Bunar 4

Posedujete neverovatno strpljenje, društveni ste i smireni i ne volite sukobe. Radije biste da ih izbegnete jer nastojite da živite u skladu sa svima i svakim. Ovo vam donosi unutrašnji mir, ali je jako važno da se ne povlačite u sebe i skrivati s eod problema već treba da se suočite.

Vas sreća čeka na društvenim mrežama i u onlajn zajednicama. Tu ćete pronaći istomišljenike i komuniciraćete bez toksičnih poruka.

Bunar 5

Emotivni ste i introvertirani, svet doživljavate kroz osećaje. Kako biste izbegli emocionalno sagorevanje, naučite da razlikujete osećaje od činjenica. Znajte da će vam biti lakše tako živeti.

Najviše sreće ćete imati u umetničkim i kreativnim poslovima i bavljenjem ovim i sličnim poslovima. Tu ćete stvoriti nove prijatelje.

Bunar 6

Okolina vas smatra narcisom i dominantnom osobom. Imate mnogo talenata i to će vam pomoći u budućnosti u kontaktu sa ljudima. Poslove neće rešavati brzo kako ste navikli i kako inače radite, zato je potrebno strpljenje.

Lepo se osećate na visokim pozicijama i tu ćete zapravo pronaći sreću. Ukoliko budete na visokom položaju, uspešno ćete voditi grupu ili organizaciju.

Koji bunar ste vi odabrali?

(Ona.rs/Atma.hr)