Ana je otkrila genijalan trik kako da uštedite vreme kad pakujete decu za put

M. M.
Vreme čitanja: oko 2 min.

Hak za pakovanje dečijeg kofera ne samo da je brz i lak, već vam štedi vreme i na samom odmoru

Foto: Shutterstock

Jedna mama je proglašena "genijalnom" nakon što je podelila svoj trik kako je spakovala dečije stvari za porodični odmor.

Naime, ona je kupila običan, jeftini organizer za ormare, koji se obično koristi za vešanje cipela, i jednostavno umotala odeću svoje dece i rasporedila u njega.

Ne samo da joj ovaj trik štedi vreme za raspoređivanje i slaganje odevnih predmeta kada je već na odmoru, već joj je odeća vidljiva i raspoređena tako da odmah može da zna sa čime raspolaže. Toliko prosto, pregledno i jednostavno, da ne može čovek da se ne iznenadi.

- Ako ste mama, onda ste verovatno već videli ovaj hak za pakovanje širom društvenih medija. Pošto putujemo za vikend, mislila sam da ga isprobam da vidim da li zaista funkcioniše. Sve što treba da uradite je da umotate po jedan komplet šta će vaše dete da obuče, a čak sam i pelenu uključila u to, i da ubacite u organizator, u ove male pregrade. Ovo je bilo tako jednostavno. Ne mogu da verujem kako se sve dobro uklopilo. Pošto putujemo samo tri dana, sve je stalo u jedan organizator za oba mališana - objavila je na TikToku  mama Ana, poznata kao @annashieldss na ovoj mreži.

Međutim, Ana kaže da bi ovaj metod mogao da bude nezgodniji za roditelje starije dece, jer je njihova odeća veća.

- Još možete to da učinite ako razdvojite donje i gornje delove i nakon što napunite organizator, sve što treba da uradite je da ga umotate i stavite u kofer. Ovo je prošlo mnogo lakše nego što sam očekivala i sve je ostalo netaknuto kada sam ga smotala. Definitivno funkcioniše i to je nešto što ću ponovo uraditi - rekla je Ana.

Komentarli su samo pljuštali, prenosi "Mirror".

- Ovo je tako pametno! - napisao je jedan, dok je drugi dodao: Jedva čekam da probam!

Treći su je nazvali genijem.

- Čisti genije! - napisao joj jedan pratilac, a drugi potvrdio: - Da! Tako je praktično!

Da li vi mislite da je ovo dobar i praktičan trik za pakovanje? 

(Ona.rs)