5 modela šešira za predstojeće proleće: Sa njima ćete biti kraljica stila

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nekada su bili neizostavni deo stila pravih dama, a danas su ukras i svakoj ženi koja ih nosi daju posebnu draž

Foto: Shutterstock

Proleće se bliži, a ono donosi i nove modne izazove. U mesecima pred nama, kako najavljuju modni stručnjaci, jedan od neizostavnih trendi detalja biće šešir.

Ovaj komad aksesoara nekada je bio glavni modni detalj pravih dama, a danas je ukras koji svakoj ženi koja ga nosi daje posebnu draž i ženstvenost.

Donosimo vam pet modela šešira koji će biti apsolutni hit ovog proleća.

1. Šešir za sunčane dane

Zeleni šešir u kombinaciji sa pantalonama u istoj boji i žutom košuljom delovaće nedoljivo na prolećnom  suncu. Uz sve to ukombinujte torbicu u crno-belom dezenu.

Foto: Shutterstock

2. Elegantan sa trakom

Ukoliko želite da izmamite poglede prolaznika, ovaj raskošan, svečaniji model šešira će vam potpuno ostvariti želju. Sa njim ne možete ostati neprimećeni.

Foto: Tanjug/AP

3. U kombinaciji sa odelom 

Ako volite šešire i imate želju da ih kombinujete uz garderobu koju noste na posao, a uz to volite i sportsku eleganciju, za vas je idealna kombinacija mali plavi šešir kratkog oboda. Da izgledate još atraktivnije uz njega kombinujte kravatu.

Foto: Pixabay

4. Za svaki dan

Jednostavan crni šešir uvek je pravi izbor svake žene, jer se lako kombinuje sa garderobom koju većina dama nosi svakodnevno. Uz prugastu crno-belu košulju izgledaće savršeno.

Foto: Shutterstock

5. Šešir - toka

Model šešira koji je kao toka sa tankom mrežicom, u atraktivnoj pink boji, daće vam romatičan izgled. Njegova prednost je što ćete moći da ga nosite na proleće, ali i celog leta.

Foto: Pixabay(

(Ona.rs)