Rijana ne prestaje da intrigira: "Nema šanse da ću kupovati odeću u delu za trudnice"

Vreme čitanja: oko 1 min.

Ova lepotica inače je sklona smelim i provokativnim odevnim kombinacijama

Foto: Profimedia/BACKGRID/Backgrid USA

Nakon što je mesecima skrivala trudnički stomak, Rijana ga sada gotovo uvek ističe, a njen stil je interesantniji nego ikad. 

Lepotica sa Barbadosa apsolutno uživa u drugom stanju, a sve promene kroz koje njeno telo poslednjih meseci prolazi, ponosno i često nimalo suptilno pokazuje celom svetu. U tome joj svesrdno pomažu odevne kombinacije, koje njeni fanovi oduševljeno komentarišu.

- Kad sam saznala da sam trudna, pomislila sam: "Nema šanse da ću kupovati odeću u delu za trudnice". Žao mi je, previše mi je zabavno da se doterujem. Neću dopustiti da taj deo mene nestane samo zato što se moje telo menja - rekla je Rijana.

Pevačica i njen izabranik ASAP Roki viđeni su u izlasku, a Rijana je za ovu priliku obukla prozirni srebrni komplet modne kuće "Miu Miu". Ispod tkanine koja malo šta skriva pevačica je imala samo svetloplavi satenski veš.

Kao i u poslednjih nekoliko meseci, stomak zvezde sa Barbadosa bio je u prvom planu.

Ona je svoju kombinaciju upotpunila sivom bundicom, srebrnim sandalam, svetlucavom torbicom i čoker ogrlicom od cirkona.

Rijana je još jednom dokazala da su njena izdanja provokativna, izazovna i da odražavaju njen buntovnički temperament, koji nikoga ne ostavlja ravnodušnim.

Video: Rijana prošetala dečka i trudnički stomak: Ovaj detalj oduševio fanove

(Ona.rs)