Održano poslednje veče Kanskog festivala: Ove 3 dame su ga obeležile

Vreme čitanja: oko 1 min.

Poslednje večeri crvenim tepihom je prošetao veliki broj poznatih ličnosti, koje su ponovo pokazale zašto je ovaj festival jedan od najglamuroznijih događaja na svetu

Foto:Tanjug/AP

Kanski festival je poslednjih dana glavna svetska vest, a sinoć je zvanično održano i poslednje svečano veče.

U toku 11 dana, koliko je i trajao ovaj svetski filmski događaj, imali smo priliku da vidimo inovativne, glamurozne, elegantne i besprekorne toalete koje su nosile popularne ličnosti.

Svako veče je imalo svoju zvezdu ili zvezde koje su se istakle svojim modnim odabirima, a sinoć su to bile Endi Mekdauel, Dijan Kruger i Gema Čan.

Dijan Kruger je privukla pažnju kada se pojavila u svetlucavoj srebrnoj haljini, a velika mašna koja je krasila leđa oduševila je modne stručnjake.

Stajling je upotpunula providnim štiklama koje takođe krase srebrne mašne i ogrlicom koja se savršeno uklopila u celu kombinaciju.

Endi Mekdauel je po drugi put oduševila publiku na Kanskom festivalu, a lepršavu bež haljinu na braon prugice zamenila je smaragdno zelenom. 

Haljinu je uparila sa crnim štiklama - svodeći modne dodatke na minimum uz samo jednostavnu zlatnu narukvicu.

Foto:Tanjug/AP

Kako bi obeležila ceremoniju zatvaranja festivala, glumica je izabrala smelu šminku koja je odgovarala njenoj haljini. Naime, Endi je ispod očiju imala zelene cirkone koji su bili veoma efektni.

Foto:Tanjug/AP

Britanska glumica i zvezda filma "Crazy Rich Asians" Gema Čan, pojavila se u veoma upečatljivoj haljini. 

Foto: Profimedia/SGP/ddp USA

Haljina 39-godišnjakinje bila je ukrašena malim srebrnim draguljima, a korset i mali prorez na levoj nozi dali su dozu seksepila celokupnom stajlingu.

Od nakita je nosila samo narukvicu koju krasi dragulj, a šminka je bila veoma svedena i neutralna.

Foto:Tanjug/AP

U galeriji ispod teksta pogledajte modne kombinacije koje su obeležile 75. Kanski festival.

Čiji modni odabir vam se najviše dopada? Podelite s nama u komentarima.

(Ona.rs)