Sva opuštena izdanja Kejti Holms: Prirodna lepota u punom sjaju

Vreme čitanja: oko 1 min.

Nemaju sve svetske zvezde hrabrost koju poseduje Kejti Holms po pitanju pojavljivanja bez šminke u ležernim izdanjima

Foto: Profimedia/MEGA

Prirodna lepota Kejti Holms zablistala je u punom sajaju prilikom njenog pojavljivanja na nedavnom otvaranju prodavnice Kristijana Sirijana. Glumica se tom prilikom odlučila za skroman, ali superšik izgled - pojavila se u velikoj haljina-košulji, jednobojnim sandalama, pomalo raščupane kose, bez imalo šminke.

Kako je ispratio i portal "Elle", nije redak slučaj da nas Kejti obraduje svojim fotografijama u prirodnom izdanju. Lepa glumica iznova dokazuje da apsolutno uživa u svojoj koži i telu i da nema nikakvih problema da to pokaže celom svetu.

To je dokazala i na brojnim javnim događajima gde se očekuje da ponese neku glamuroznu modnu kombinaciju sa perfektnom frizurom i šminkom.

Dok je šetala crvenim tepihom u junu ove godine na premijeri svog filma "Alone Together" na Tribeca Film Festivalu, glumica je ponovo iznenadila svojom prirodnošću.

Ponela je komplet boje slonovače, gornji deo bez rukava i dugu suknju iz "kloine" kolekcije pre jeseni 2022. godine.

Foto: Craig Barritt / Getty images / Profimedia

Komplet ručno heklan napravljen je od vunene svile i stilizovan autentičnom zlatnom ogrlicom, zlatnom narukvicom i kožnom tašnicom sa pletenim detaljima.

Foto: Profimedia/MEGA

Dok je, na primer, na prošlogodišnjoj Nedelji mode u Njujorku, glumica izabrala isečenu haljinu dizajnera Kristofera Esbera, za koju je potrebna hrabrost koju Kejti definitivno ima. Uz suptilnu šminku, bez nakita, haljinu je uparila sa ležernim belim patikama.

Foto: Bennett Raglin / Getty images / Profimedia

Kejti Holms definitivno voli da obuče ono u čemu se najudobnije oseća.

(Ona.rs)