Devojke su poludele za "Hejli Biber manikirom": Kako su hromirani nokti postali hit leta

Vreme čitanja: oko 1 min.

Videi pod haštagom #HaileyBieberNails trenutno imaju 71 milion pregleda

Postalo je skoro nemoguće skrolovati kroz TikTok, a da se na početnoj strani ne pojavi hromirani manikir. Stil koji je popularizovala Hejli Biber bez sumnje je zvanični manikir leta.

Videi pod haštagom #HaileyBieberNails trenutno imaju 71 milion pregleda, a mnogi saloni u Njujorku i Los Anđelesu su čak nabavili pakete potrebnih lakova i hroma, tako da su spremni za rad čim neko izgovori "Hejli Biber".

Dok se Hejli svakako može pripisati zasluga za to što je hromirani završni sloj postao najtraženiji u salonima za nokte u poslednje vreme, hromirani manikir apsolutno nije nikakva novina - futuristički sjaj rastopljenog metala koji je istovremeno i nežan i, u zavisnosti od boje, sofisticiran.

Hejline hromirane nokte kreirala je njena manikirka Zola Ganzorigtn, trljajući hromirani prah preko prozirnog bež gel laka, dajući dimenzionalni efekat glazirane krofne.

To je suptilan korak, ali u smelijem pravcu ako volite neutralne nokte, ali ako želite nešto upečatljiviju nijansu, efekat je lako prilagodljiv i može se uklopiti sa mnoštvom boja koje se nanose pre hroma.

Nasuprot čistom, belom osnovnom premazu, hromirani prah daje super-sjajni, eterični finiš. Suptilni plavi sjaj "hvata svetlost", izgledajući skoro fluorescentno pod određenim uglovima.

(Ona.rs)