Gala veče Srpske asocijacije menadžera: "Poslovni Oskar" propraćen glamuroznim stajlinzima

Vreme čitanja: oko 2 min.

"Konačno su uvek uspešne žene sada dobile i malo pažnje", rekla je Jelena Bulatović, izvršna direktorka Srpske asocijacije menadžera

Gala veče Srpske asocijacije menadžera, zvanično nazvano „SAM Godišnje nagrade", jedinstven je događaj na domaćoj poslovnoj sceni. Mnogi ga nazivaju poslovnim Oskarom, a zahvaljujući svečanosti koju ovo veče podrazumeva, sve više se ističe i kao događaj koji obeležavaju originalne, svečane modne kombinacije.

Nastalo u cilju afirmisanja kompanija, menadžera, obrazovnih institucija i novinara koji se zalažu za bolje uslove poslovanja, profesionalizaciju menadžerske struke, promociju etičkog i društveno odgovornog poslovanja kao i razvoj liderstva među mladima, SAM Gala veče okuplja predstavnike poslovne zajednice, javnog i kulturnog života kao i veliki broja medija.

A gde je Gala, tu su i svečane odevne kombinacije, koje se čuvaju za posebne prilike.

Glamurozne toalete, svečana ženska odela, cipele sa šljokicama i one vrlo svedene, fascinatori i drugi modni detalji pokazali su zašto se o SAM Gali priča i zbog čega je i modno vrlo inspirativna.   

Ove godine tri žene su prvi put bile u trci za menadžera godine.

Jelenu Bulatović, izvršnu direktorku Srpske asocojacije menadžera (SAM), pitali smo da li to znači da su žene u svetu biznisa dostigle mesto koje zaslužuju svojom stručnošću i menadžerskim sposobnostima.

- Meni je izuzetno, kao ženi, veliko zadovoljstvo da u finalu imamo tri izuzetne menadžerke. To ne govori samo o tome da mi imamo sjajne žene koje upravljaju, već i o njihovom vizibilitetu. Konačno su uvek uspešne žene sada dobile i malo pažnje. Meni je strašno važno, pošto dolazim iz Asocijacije menadžera, da na jednak način tretiramo i uspešne žene menažere i poslovne ljude koji su muškarci. Ovim finalom, ali i izjavama u medijima mislim da ćemo podići njihov vizibilitet, koji one definitivno zaslužuju - istakla je Jelena Bulatović.

Foto: Ona.rs/Žarko Radovančev

I dame i gospoda koji su prisustvovali svečanoj SAM večeri pokazali su da je crno večni pojam elegancije, ali da svečanosti lepo oboje i izrazito koloritne kombinacije. Baš to su smelo demonstrirale mnoge zvanice.

Ono što je posebno upečatljivo jeste da su poslovne dame pored toaleta, pojma ženstvenosti, birale i glamurozna odela i kombinezone, koji su i te kako pokazali koliko efektni i svečani mogu biti.

Jelena Galić, izvršna direktorka "AIK banke" je menadžer godine u izboru Srpske asocijacije menadžera.

(Ona.rs)