Influenserka sa farme postala hit na "Instagramu": Napustila London i sada ništa ne bi menjala

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zoe Kolvil napustila je posao frizerke u Londonu pre sedam godina i sada sa svojim partnerom živi na farmi u Kentu

Influenserke sa farme postaju sve popularnije i prepoznatljivije na društvenim mrežama. One spajaju modu i život van grada na jedinstven način.

Jedna od njih je Zoe Kolvil (32), koja ima više od 40 hiljada pratilaca na "Instagramu" i poznata je pod nadimkom "Pastirica", prenosi "Daily Mail".

Zajedno sa svojim partnerom Krisom živi na velikoj farmi ovaca u Kentu i vode malu mesaru. Ovaj svet potpuno je drugačiji od onog koji je napustila – pre sedam godina radila je kao frizerka u Londonu.

Ona kaže kako joj život na farmi nije bio nikada na pameti. Sa 18 godina se doselila u London, gde je radila kao frizerka.

Nakon što je upoznala partnera Krisa, odlučuju da se presele na farmu i sada ne može da zamisli svoj život nigde drugde. Sada je jedna od najpoznatijih influenserki sa frme u Velikoj Britaniji.

Njen stil se umnogome promenio, od devojke kojoj je dobar deo plate odlazio na nove krpice, sada se oblači u skladu sa vremenskim uslovima – mnogo slojeva, šešira, vodootporne obuće kako ne bi osećala hladnoću, ali opet uspeva da izgleda vrlo moderno.

- Moje kolege i prijatelji kažu da nekada ne mogu da me prepoznaju na fotografijama, ali ja im kažem da je ovde reč o praktičnosti, ne o glamuru - kaže ona.

- "Instagram" nalog sam pokrenula da bih prijateljima i porodici pokazala svoje nove avanture ali i da bih ih informisala o radu koji se ulaže da bi imali pečenje na stolu. Nikada nisam mislila da će ljude u ovolikom broju zanimati ono što radimo. Često dobijam poruke ljudi koji kažu da ih naše objave nose kroz teška vremena.

Zoe kaže da je godinama bila vegetarijanka jer nije želela da jede meso lošeg kvaliteta, ipak sada je srećna jer može da jede jagnjetinu i govedinu za koju zna da je zdravo uzgojena.

Video: Dejan Dragojević konačno pokazao novu devojku: Zanosnu crnku doveo na doček srpske Nove godine

(Ona.rs)