Sofija Vergara i Hajdi Klum u gotovo identičnim kombinacijama: Ležerno izdanje začinile čuvenim čizmama

Vreme čitanja: oko 1 min.

Obe su se odlučile za potpuno crnu kombinaciju, a razlika je samo u donjem delu garderobe

Foto-kolaž: Profimedia BACKGRID/Backgrid USA / Thecelebrityfinder/MEGA/The Mega Agency

Sofija Vergara i Hajdi Klum juče su imale "blizanački" momenat kada su stigle na snimanje šou programa "America's Got Talent". Slavne članice žirija izgledale su neverovatno u identičnim crnim duksericama sa natpisom: "Danas neću ništa postići". Kako je otpočeo vikend, ovo je definitivno odgovarajuća parola.

Dizajn potiče od održivog brenda ulične mode "Teddi Fresh", koji se ponosi "pravljenjem odeće koju zaista možete da nosite". U zvaničnom saopštenju brend objašnjava: "Fokusirani smo na izradu visokokvalitetnih proizvoda od boljih materijala koji promovišu pozitivan uticaj i na živote ljudi i na životnu sredinu".

Obe su se odlučile za potpuno crnu kombinaciju, a razlika je samo u donjem delu garderobe.

Sofija je nosila čizme od prevrnute kože preko kolena sa visokom potpeticom, a ispod duksa, koji na njoj izgleda i kao haljina je nosila samo crne čarape. Sličan izgled imala je i manekenka, u kožnim pantalonama sa čizmama sličnim kožnim čizmama koje sežu do butina. Postigla je čuveni "supermodel van dužnosti" izgled.

Čizme do butina su višegodišnji klasik, čak i dok polako zalazimo u proleče. Od pojave legendarnih crnih lakovanih čizama Džulije Roberts u filmu "Pretty woman", neminovno je da bar jedne moramo imati u svom cipelarniku.

(Ona.rs)