Za piće posle posla u stilu Kejt Midlton: Princeza uvek izabere dobitnu kombinaciju za formalno i neformalno

Vreme čitanja: oko 1 min.

Princeza od Velsa izgledala je zadivljujuće u crvenom kaputu

Foto: James Whatling / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Pred Kejt Midlton je naporan vikend - krunisanje kralja Čarlsa III. Sa prepunim rasporedom formalnih događaja i kraljevskim protokolom, Kejt Midlton i princ Vilijam uspeli su da se opuste tokom zvaničnog nastupa u lokalnom pabu uoči krunisanja. Izgled Kejt Midlton pre krunisanja nije bio baš tipičan za pab, ali može da inspiriše vašu sledeću modnu kombinaciju za odlazak na piće posle posla.

Princeza od Velsa izgledala je zadivljujuće u crvenom kaputu šivenom po meri.

Princeza je još jednom dokazala svoju održivu modnu moć, jer je prethodno isti kaput nosila u poseti Nacionalnoj galeriji portreta 2021.

Čini se da je Kejt Midlton već spremna za leto, barem prema izgledu njene garderobe, posebno njenih cipela.

Za jutarnji odlazak u pab, Kejt je nosila skrojeni svetlocrveni kaput preko bele midi haljine koji je odgovarao njenim belim salonkama, kao i njenoj beloj torbi sa ručkom.

Upadljiv kaput uparila je sa belom haljinom, koju je ranije nosila na Vimbldonu, belom "mulberi" torbom i odgovarajućim "džimi ču" štiklama.

Kaput ima mandarinsku kragnu i plavu postavu.

Bela haljina koju je nosila ispod izrađena od italijanskog svilenog krepa. Midi dužina inspirisana je 1940-im godinama. Klasičan oblik i oštra bela paleta boja čine elegantnu estetiku koja će sigurno izdržati test vremena.

(Ona.rs)