Hejli Biber zablistala u uskoj crnoj haljini i ponovo inicirala nagađanja o trudnoći

Vreme čitanja: oko 1 min.

Supruga poznatog pevača uslikana je na ulasku u jedan restoran i iznova "podgrejala" nagađanja da će porodica Biber postati bogatija za novog člana

Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Kako vreme prolazi, tako se čini da Hejli Biber (26) postaje modna ikona, posebno kod mlađe populacije.

Manekenka i influenserka redovno deli svoje fotografije u različitim odevnim kombinacijama na društvenim mrežama, a šta god da obuče takav stil "preko noći" postaje popularan kod veoma mladih devojaka.

Iako je sklona eksperimentisanju, Hejli je pokazala da i te kako ume da kaže "da" i modnim klasicima. Za večeru u jednom restoranu u Santa Moniki obukla je malu crnu haljinu bez bretela pripijenu uz telo, tik ispod kolena. Odevnu kombinaciju upotpunila je crnim salonkama i torbom iste boje.

Uz ovakav stajling Hejli se opredelila za svedenu šminku, pokazavši da je manje uvek više.

Model haljine koji je Hejli odabrala, kao i činjenica da se u više navrata držala za stomak, iznova su pokrenuli nagađanja o proširenju porodice Biber. Naime, na nekoliko fotografija supruga Džastina Bibera se držala za stomak kao da nagoveštava da će njihova porodica uskoro postati veća.

Isto pišu i pratioci na društvenoj mreži "TikTok", gde su postavili snimke sa Drejkovog koncerta na kojima se nalaze Hejli i Džastin koji ne piju  alkohol, a njen stomak je nešto veći nego ranije, prenosi "Holr magazine".

(Ona.rs)