Hejli i Kendal dominirale zajedno u izlasku: Duge, uske toalete u crnoj boji istakle su im vitka tela

Vreme čitanja: oko 1 min.

Iako su bliske prijateljice, nemamo često priliku da ove dve fatalne dame vidimo zajedno, a kad se pojave - oduzmu dah

Foto: affinitypicture / BACKGRID / Backgrid USA , BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Hejli Biber i Kendal Džener važe za jedne od atraktivnijih mlađih modela današnjice - one su lepe, negovane, visoke, vitke i zategnute, uvek nasmejene i pristojne; uzor su mladim devojčicama, a čini se da se, donekle, u skladu sa tim i oblače.

Iako vole da ističu atribute i liniju tela koju su "zaradile" putem mnogo odricanja i teških treninga, one, nekako, uspevaju da to rade sa merom.

Iako Kendal potiče iz porodice poznate po svojoj ekstravaganciji, ona je priča za sebe - jednostavna i elegantna, makar kad govorimo o modi.

Ove dve lepotice viđene su sinoć u zajedničkom izlasku, a čini se da su za ovu priliku, poput srednjoškolki, "uparile" autfite.

Hejli je nosila dugu crnu haljinu sa suptilnim dekolteom, koju je uparila sa klasičnim crnim salonkama i crnom torbom. Kosa joj je, naravno, bila pokupljena u balerina- punđicu (počinjemo da mislimo da ju je ona, zapravo, i izmislila), a lice minimalno našminkano.

Kendal ju je pratila u nešto provokantnijoj varijanti: duga, crna, pripijena, pomalo providna haljina sa dugim rukavima koje su krasili prelepi detalji u vidu izvezenih ruža - bila je savršena. Otvorene crne sandale sa niskom petom, minijaturna torbica zanimljivog desena i opuštena punđa upotpunili su izdanje dive.

A čiji modni izbor se vama više dopada? Pišite nam u komentarima.

(Ona.rs)