Uživajte i nakon povratka s mora: Negujte se u VTMN Natural Beauty Concept-u, oazi mira

Vreme čitanja: oko 2 min.

Tim visokoobučenih stručnjaka vodiće računa o svim vašim potrebama

Foto: Promo/Jelena Jakovljević

More, plaže i odmor nesumnjivo svakome prijaju, ali spokoj koji tamo nađemo ne mora da se završi s povratkom u svakodnevicu. Naprotiv, još je potrebniji, i za lepotu tela, i za unutrašnji balans.

Ukoliko ste se vratili sa letovanja, potrebna vam je dodatna nega lica i tela kako biste oporavili kožu. I naravno da želite najbolju negu.

Tim visokoobučenih stručnjaka vodiće računa o svim vašim potrebama uz korišćenje premijum prirodnih proizvoda i na taj način možete da izaberete pravi tretman koji će baš vama najviše prijati.

Salona Vitamin (VTMN) Natural Beauty Concept je, stoga, pravo mesto gde će se pobrinuti o vašem kompletnom izgledu i osećaju. 

Foto: Promo

Holistički pristup svakom klijentu i široki spektar usluga iskusnog i profesionalnog tima VTMN Natural Beauty Concept-a  je sve što vam je potrebno, dok je enterijer salona, pritom, savršena oaza u ovim poslednjim vrelim danima. Mesto gde imate osećaj da ste otišli iz grada.

U ovom salonu možete da zakažete sve. Od masaže, tretmana za lice ili pak pramenova i manikira. Jedno je sigurno, u VTMN salonu ćete se odmoriti i relaksirati, a tim stručnjaka će zadovoljiti sve vaše potrebe. I to zahvaljujući kozmetičkoj liniji koja se bazira na prirodnim sastojcima i magaraćem mleku.

Organska prirodna kozmetika  "Calinesse"  je u potpunosti napravljena od magarećeg mleka, organskih ulja, cvetne vode i alpskih biljaka. Potpuno napravljen od prirodnih sastojaka, ovaj izuzetan brend,  savršeno se uklapa u koncept VTMN Natural Beauty.

Ako vam je potrebna relaksacija od svakodnevnog stresa, ovde možete da se opustite uz masažu i stručne savete. Ovo je mesto gde ćete povratiti  unutrašnji mir i spokoj. Specijalizovani tim  kozmetičara takođe može da vas posavetuje o antiejdžingu ili nezi lica.

A takođe možete da poverite svoju kosu vrhunskim frizerima koji zahvaljujući "Kerastase" kozmetici neguju kosu svojih posetilaca, spram njihovih potreba i tipova kose. Ova kozmetika ima visoko koncentrovane aktivne sastojke, složene molekularne komplekse, prijatnu teksturu i aromu, koje su upakovane u veoma elegantan dizajn.

Salon VTMN je otvoren svakog dana od 9 do 21 sat.

(Ona.rs/PR)