I kao zaštitno lice modnog brenda pozira bez šminke: Pamela i u 2024. godinu ušla sa jasnom odlukom

Vreme čitanja: oko 2 min.

Zvezda je pozirala u svom, sada već uobičajenom izdanju koje obožavamo da vidimo

Foto: Justin Goff / Goff Photos / Profimedia

Pamela Anderson ostaje verna rešenosti da se ne šminka i sa lansiranjem nove kampanje modnog brenda "Proenza Schouler".

Ikona 90-ih je zaštitno lice kampanje za proleće/leto 2024.

Zaboravite na Pamelin raskošni osmeh - prodoran pogled i muževan stil dominiraju ovim fotografijama.

Andersonova je i sama na "Instagramu" podelila fotografije na kojima jasno možemo videti da čak ni zbog osvetljenja nimalo šminke nije korišćeno i da dominiraju njene pegice. Na prvoj fotografiji, Anderson je pozirala u najlon gabardin jakni, crnim pantalonama i kaišu sa monogramom brenda od reljefne kože u vrednosti.

Na drugoj, Pamela menja tamni monohromatski izgled za "oversized"  beli blejzer, sivi top sa prozirnom mrežom i opušteni isprani džins. Zvezda "Čuvara plaže" pozirala je prekrštenih nogu kako bi pokazala sandale koje se nose preko prozirnog crnog unihopa.

To da li je Pamela predvodnica revolucije prirodne lepote će se tek otkriti u 2024. godini, s obzirom na to da se očekuje da se u "body positivity" svetu, akcenat stavi i na izgled kože lica i tela, a ne samo građe.

U februaru 2023, Anderson je objavila u svom biltenu da se manje fokusira na fizičku lepotu kako stari.

- Kako starim, postajem mudrija i sve manje razmišljam o tome da izgledam bolje, a više o zdravlju i dobrostanju. Sve češće se gledam u ogledalo i smejem se i kikoćem od ponosa, a ne plačem.

U nedavnom intervjuu za "Vogue France", Andersonova je priznala da je bila iznenađena što se njena odluka da se ne šminka na modnim događajima, uključujući Parisku nedelju mode u septembru prošle godine, smatrala glavnom vešću.

- Nisam čak ni mislila da će to neko primetiti. Radila sam to više za sebe nego bilo šta drugo. Samo sam pomislila: "Zašto ulažem toliko truda u ovo? Zašto sam u šminkerskoj stolici tri sata?" - poentirala je  tada.

(Ona.rs)