Zendaja u futurističkom izdanju: Odevna kombinacija glumice glavna je tema na internetu

B. P.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Za premijeru filma u kom glumi odlučila se za vrlo zanimljiv izgled

Foto: Photo by Invision/AP/Scott Garfitt (INVL)

Glumica Zendaja (27) oduvek je privlačila pažnju javnosti, ali njeno poslednje izdanje dugo će se pamtiti i o tome će se pričati.

Naime, sinoć je održana svetska premijera filma "Dune: Part two" u Londonu na kojoj je prisustvovala i pomenuta glumica. Ona se na crvenom tepihu pojavila u zaista neverovatnoj kreaciji jer je na sebi nosila robotsko odelo koje je izazvalo buru komentara na internetu.

Zendaja, koja u pomenutom filmu igra ratnicu Čani, na premijeri je nosila deo modne istorije, odnosno robotsko odelo Tjerija Muglija iz njegove kolekcije jesen/zima 1995. godine.

Ono što je nesumnjivo takođe zapalo za oko jeste i njena izvajana figura, jer je metalik odelo koje više podseća na oklop nego na odevnu kombinaciju, imalo izreze baš na mestima gde je Zendaja istakla svoje atribute.

Međutim, da li zbog udobnosti ili nečeg drugog, Zendaja se vrlo brzo presvukla u nešto tradicionalniju odeću pa se pojavila u uskoj crnoj haljini koja joj je istakla figuru. Pre toga, bila je u tamno ljubičastom odelu. Sako je bio dužine gotovo do kolena, dok su i rukavi i nogavice bile takođe nešto duže od uobičajene dužine. Deluje kao da ispod sakoa ne nosi ništa, pošto je bio izuzetno dubok izraz, odavajući deo njene kože. Ovu odevnu kombinaciju je upotpunila srebrnim minđušama i upečatljivim prstenom.

Njen futuristički izgled komentarisali su na internetu, a šta vi kažete na ovo nesvakidašnje izdanje?

(Ona.rs)