Pamela Anderson bez šminke i na koricama svog prvog kuvara: "Recepti iz srca" za brigu o izgledu i zdravlju

E. O.
Vreme čitanja: oko 1 min.

Pamela je rekla da je kuvar prvobitno kreiran kao poklon za useljenje za njene sinove i njihove devojke

Foto: JM HAEDRICH / Sipa Press / Profimedia

Pamela Anderson sa samopouzdanjem debituje sa svojim prvim kuvarom.

Glumica (56) će objaviti "Volim te: Recepti iz srca" 15. oktobra. I, kako bi najavila novi projekat, podelila je neke slatke segmente sa fotografisanja za potrebe ilustracija.

Na koricama se nalazi Pam, bez šminke, koja pozira u rustikalnoj kuhinji. Ona nosi jednostavnu belu majicu i plave farmerke. Ali Pamelin najbolji dodatak je definitivno njeno blistavo, prirodno lice, upareno sa njenim prepoznatljivim raščupanim plavim pramenovima.

- Ova knjiga je bila ljubavni produkt - iz mog srca, širi se univerzumu, sa svim mojim omiljenim stvarima iz mog života, hranom i ćudljivošću, inspirisana mojim putovanjima, ali uglavnom sa ostrva na kojem sam odrasla, prašume u kojoj zaslužuje svu slavu - rekla je Pam u izdanju, piše "People".

Pamela je rekla da je kuvar prvobitno kreiran kao poklon za useljenje za njene sinove i njihove devojke, ali su recepti bili toliki hit da je odlučila da ih podeli sa javnošću.

Pamela, koja je veganka od sredine svojih dvadesetih godina, svoju ishranu shvata jednako ozbiljno kao i negu kože. Svoju lepotu svežeg lica postiže ishranom.

- Negu kože, u mom svetu, najbolje je opisati kao ishranu kože ili hranu za kožu. Vi ste ono što jedete, gledate i slušate - rekla je za "Elle" prošle godine.

Za Pam, to znači da pazi šta stavlja u svoje telo i na njega.

(Ona.rs)